Menu główne
- - - - - - - - - - - - - - - -
Historia i WoS
- - - - - - - - - - - - - - - -
Przebsiębiorczość
- - - - - - - - - - - - - - - -
Żywienie
- - - - - - - - - - - - - - - -
English Website
Fascynacje
- - - - - - - - - - - - - - - -
Ścieżki kariery zawodowej absolwentów
- - - - - - - - - - - - - - - -
Gastronomik wczoraj i dziś
Wyszukiwarka
Reklama
Carving w dekoracji potraw i deserów Drukuj Email
Wpisany przez Administrator   
Czwartek, 08 Październik 2015 07:09
 
05-10-2015 w ramach realizacji grantu "Kreatywni uczniowie - kreatywnymi nauczycielami" w CKP odbył się kurs "Wykorzystanie carvingu w dekoracji potraw i deserów". Wzięło w nim udział 16 uczniów reprezentujących zawody: kucharz, cukiernik i kelner. Kurs prowadziły p. Anna Modzelewska i p. Bożena Dziarnowska.

A oto efekty naszej pracy.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Zmieniony: Czwartek, 08 Październik 2015 07:19