Menu główne
- - - - - - - - - - - - - - - -
Historia i WoS
- - - - - - - - - - - - - - - -
Przebsiębiorczość
- - - - - - - - - - - - - - - -
Żywienie
- - - - - - - - - - - - - - - -
English Website
Fascynacje
- - - - - - - - - - - - - - - -
Ścieżki kariery zawodowej absolwentów
- - - - - - - - - - - - - - - -
Gastronomik wczoraj i dziś
Wyszukiwarka
Młodzi na europejskim rynku pracy – praktyka i doświadczenie Drukuj Email
Środa, 09 Grudzień 2015 23:37

Projekt

"MŁODZI NA EUROPEJSKIM RYNKU PRACY
– PRAKTYKA I DOŚWIADCZENIE"

w ramach programu ERASMUS+

sektor Kształcenie i szkolenia zawodowe,
akcja 1 Mobilność edukacyjna

  • Ankieta rekrutacyjna - technik żywienia i usług gastronomicznych - /pdf/  /docx/
  • Ankieta rekrutacyjna - kucharz - /pdf/  /docx/
  • Ankieta rekrutacyjna - cukiernik - /pdf/  /docx/

 
Zmieniony: Poniedziałek, 14 Grudzień 2015 21:39