Wykaz podręczników w ZSG
Rok szkolny 2023-2024
KLASY PIERWSZE
Technikum Gastronomiczne
- I TB - technik usług kelnerskich - pobierz
- I TC - technik technologii żywności - pobierz
- I TD - technik technologii żywności - pobierz
- I TE - technik żywienia i usług gastronomicznych - pobierz
- I TF - technik żywienia i usług gastronomicznych - pobierz
- I TG - technik żywienia i usług gastronomicznych - pobierz
- I TH - technik żywienia i usług gastronomicznych - pobierz
- I TI - technik żywienia i usług gastronomicznych - pobierz
Szkoła Branżowa I stopnia
- I ZA - kucharz - pobierz
- I ZB - kucharz - pobierz
- I ZD - cukiernik - pobierz
- I ZE - cukiernik - pobierz
Szkoła Branżowa II stopnia
- Technik technologii żywności (po szkole podstawowej- semestr 1 i semestr 2) - pobierz
- Technik żywienia i uslug gastronomicznych (po szkole podstawowej- semestr 1 i semestr 2) - pobierz
KLASY DRUGIE
Technikum Gastronomiczne
- II TEP - technik usług kelnerskich (przedmioty rozszerzone: geografia, język angielski) - pobierz
- II TFP - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: biologia, język angielski) - pobierz
- II TGP - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: biologia, język angielski) - pobierz
- II THP - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: biologia, jęz. angielski) - pobierz
- II TIP - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: biologia, matematyka) - pobierz
Szkoła Branżowa I stopnia
- II ZAP - kucharz - pobierz
- II ZBP - kucharz - pobierz
- II ZDP - cukiernik - pobierz
- II ZEP - cukiernik - pobierz
Szkoła Branżowa II stopnia
- Technik technologii żywności (po szkole podstawowej- semestr 3 i semestr 4) - pobierz
- Technik technologii żywności (po gimnazjum- semestr 3 i semestr 4) - pobierz
- Technik żywienia i uslug gastronomicznych (po szkole podstawowej- semestr 3 i semestr 4) - pobierz
- Technik żywienia i uslug gastronomicznych (po gimnazjum- semestr 3 i semestr 4) - pobierz
KLASY TRZECIE
Technikum Gastronomiczne
- III TFP - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: matematyka, biologia) - pobierz
- III THP - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: jęz. angielski i biologia) - pobierz
- III TWP - połączone klasy: technik żywienia i usług gastronomicznych oraz technik usług kelnerskich - pobierz
Szkoła Branżowa I stopnia
KLASY CZWARTE
Technikum Gastronomiczne
- IV TEP - technik usług kelnerskich (przedmioty rozszerzone: jęz. angielski i geografia) - pobierz
- IV TFP - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: matematyka, biologia) - pobierz
- IV THP - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: biologia, język angielski) - pobierz
KLASY PIĄTE
Technikum Gastronomiczne
- V TEP - technik usług kelnerskich (przedmioty rozszerzone: jęz. angielski i geografia) - pobierz
- V TFP - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: matematyka, biologia) - pobierz
- V TGP - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: matematyka, biologia) - pobierz