Menu główne
- - - - - - - - - - - - - - - -
Historia i WoS
- - - - - - - - - - - - - - - -
Przebsiębiorczość
- - - - - - - - - - - - - - - -
Żywienie
- - - - - - - - - - - - - - - -
English Website
Fascynacje
- - - - - - - - - - - - - - - -
Ścieżki kariery zawodowej absolwentów
- - - - - - - - - - - - - - - -
Gastronomik wczoraj i dziś
Wyszukiwarka
Reklama
Konkurs "Pierogi w Kuchni Polskiej" Drukuj Email
Wpisany przez Administrator   
Poniedziałek, 23 Styczeń 2017 21:52

 Organizatorem konkursu gastronomicznego „Pierogi w Kuchni Polskiej” jest Zespół Szkół Gastronomicznych w Białymstoku.

 Cele konkursu:

  • propagowanie i pogłębianie wiedzy gastronomicznej,

  • doskonalenie umiejętności zawodowych,

  • promowanie młodych talentów,

  • podnoszenie poziomu kształcenia zawodowego,

  • wdrażanie nowoczesnych procesów technologicznych, gwarantujących, zachowanie wysokiej wartości odżywczej i smakowej potraw,

  • współpraca z pracodawcami i innymi szkołami gastronomicznymi.

 

Konkurs odbędzie się w Zespole Szkół Gastronomicznych w Białymstoku w terminie ustalonym z Dyrektorem Zespołu Szkół Gastronomicznych w Białymstoku.

Więcej informacji oraz formularz zgłoszeniowy dostępny pod tym linkiem.
Zmieniony: Poniedziałek, 23 Styczeń 2017 22:51