Menu główne
- - - - - - - - - - - - - - - -
Historia i WoS
- - - - - - - - - - - - - - - -
Przebsiębiorczość
- - - - - - - - - - - - - - - -
Żywienie
- - - - - - - - - - - - - - - -
English Website
Fascynacje
- - - - - - - - - - - - - - - -
Ścieżki kariery zawodowej absolwentów
- - - - - - - - - - - - - - - -
Gastronomik wczoraj i dziś
Wyszukiwarka
Reklama
PODSUMOWANIE KONKURSU ,,CHEMIA W ŻYWNOŚCI’’ Drukuj Email
Wpisany przez Administrator   
Niedziela, 07 Maj 2017 19:40

27 lutego 2017r w świetlicy odbył się szkolny konkurs ,,Chemia w żywności” .

Do konkursu przystąpiło 9 dwuosobowych zespołów z różnych klas technikum.

I grupa – Piotr Stasiewicz i Jakub Iwaniuk z klasy IV TG

II grupa – Patrycja Połejko i Krystian Leusz z klasy II TG

III grupa – Dagmara Borysiewicz i Dominika Bagińska z klasy IV TG

IV grupa – Monika Markowska i Aleksandra Roszczenko z klasy II TF

V grupa – Kamil Górski i Kacper Gobiec klasa z klasy I TF

VI grupa – Piotr Lul i Wojciech Chomczyk  z klasy  ITF

VII grupa – Beata Jatkowska i Martyna Werpechowska z klasy II TF

VIII grupa – Konrad Nestorowicz i Dawid Łęczycki z klasy IV TG

IX grupa – Jakub Oleńczuk i Michał Gwoździej z klasy III TG

Wszyscy uczestnicy przystąpili do  trzech etapów konkursu: przedstawienie prezentacji multimedialnej, rozwiązanie testu i udzielenie odpowiedzi na 2 pytania ustne  dotyczące tematu wiodącego konkursu.

W zaciętej rywalizacji I miejsce uzyskały uczennice klasy IV TG Dagmara Borysiewicz i Dominika Bagińska, II miejsce przypadło uczennicom  klasy II TF Beacie Jatkowskiej i Martynie Werpechowskiej,  III miejsce uzyskali Jakub Oleńczuk i Michał Gwoździej z klasy III TG.

Zwycięzcy otrzymali nagrody książkowe, ufundowane przez Dyrektora Szkoły, pozostali dyplomy.

Konkurs oceniała komisja w składzie: mgr Anna Obiedzińska, mgr Joanna Łotko i mgr Irena Charytoniuk.

Wszystkim gratulujemy i zapraszamy do udziału w następnym roku szkolnym.

Opracowała I.Charytoniuk