Menu główne
- - - - - - - - - - - - - - - -
Historia i WoS
- - - - - - - - - - - - - - - -
Przebsiębiorczość
- - - - - - - - - - - - - - - -
Żywienie
- - - - - - - - - - - - - - - -
English Website
Fascynacje
- - - - - - - - - - - - - - - -
Ścieżki kariery zawodowej absolwentów
- - - - - - - - - - - - - - - -
Gastronomik wczoraj i dziś
Wyszukiwarka
Reklama
Ścieżki kariery zawodowej absolwentów


1 Michał Arciszewski- właściciel restauracji Prowincja w Supraślu. 256
2 Rafał Gożdzik-szef kuchni restauracji Lipcowy Ogród w Hotelu Podlasie 263
3 Mateusz Kozłowski-szef kuchni restauracji „ Receptura” w Białymstoku. 335
4 Patrycja Pułka i Dawid Malczyński - Gastro Strefa 664
5 Mateusz Boruc - Gospoda Szwejka 402
6 Anna Olchowik - Hotel Lipowy Most Golf Park 351
7 Restauracja VESPER 405
8 Ça va - Damian Turczyniak 1500
9 Tomczuk Damian – młody szef kuchni restauracji w Bobrowej Dolinie 843
10 Ewa Bałdyś-Jakuć – szef kuchni restauracji Hotelu Silver*** w Białymstoku 1507
11 Paweł Kaczmarek - kariera kelnera 1442
12 Damian Sasinowski - szef kuchni w Hotelu Supraśl i pani Halina Zambrowska - właścicielka Hotelu Knieja 957
13 Mariusz Jabłoński - właściciel restauracji Alumnat w Tykocinie 2166
14 Anna i Andrzej Bienasz - właściciele Biesiady Weselnej w Kumiale 735
15 Bartek Łukaszewicz i Konrad Kuzyka - Przyjaźń nad kuchenną deską 1000
16 Joanna Siemieńczuk - właścicielka Domu Weselnego Gracja w Białymstoku 1322
17 Zbigniew Bielawski - właściciel Sali Bankietowej „Magnolia” 1178
18 Mateusz Ciulkin - młody przedsiębiorca 1027
19 Krzysztof Remża - CAPITOL 1212
20 Radosław Majewski – dietetyk 1718
21 Dawid Stankiewicz - ekspert mBank-u 2297
22 Dawid Miłek - właściciel Baru Miły - kanapki, burgery 2555
23 Paweł Wojciechowicz - manager w Santanie 1131
24 Martyna Bogomaz - studentka matematyki finansowej 1593
25 Marcin Zalewski - barista z firmy Essenza Catering 2300
26 Lucyna Kakareko - florystka z Kwiaciarni Leśnej 1670