Spotkanie odbyło się 21.04.2022r. w związku z realizacją projektu pt. ,,Opracowanie i wdrożenie innowacji pedagogicznych zwiększających efektywność kształcenia zawodowego w obszarze przetwórstwa rolno-spożywczego” finansowanego z Programu Edukacja w ramach Mechanizmu Finansowego EOG na lata 2014-2021.
Projekt realizowany w Partnerstwie z Unią Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego (UPEMI) Zespołem Szkół Gastronomicznych w Białymstoku, Zespołem Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego im. Wł. Reymonta w Sokołowie Podlaskim, oraz Golden Sun Mobility Center z Pieria – Grecja
Wypowiedzi:
- Otwarcie konferencji - P Dyr. Marek Józefowicz
- Wprowadzenie do projektu – P. Magdalena Sadowska - Unia Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego
- O Systemie QAFP – P. Jolanta Ciechomska - Unia Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego
- Projekt w kontekście wprowadzenia u pracodawcy - P. Michał Tkaczyk - Szef Kuchni Hotel Bristol a Luxury Collection Hotel Warsaw
- Podsumowanie działań projektowych z ramienia szkoły – Nauczyciele przedmiotów zawodowych ZSG Marek Żuk, Agnieszka Januszkiewicz
Katarzyna Piontkowska