Wykaz podręczników w ZSG
Rok szkolny 2021-2022
KLASY PIERWSZE
Technikum Gastronomiczne
- I TFP - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: matematyka, biologia) - pobierz
- I THP - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: jęz. angielski i biologia) - pobierz
- I TWP - połączone klasy: technik żywienia i usług gastronomicznych oraz technik usług kelnerskich - pobierz
Szkoła Branżowa I stopnia
Szkoła Branżowa II stopnia
- Technik technologii żywności (semestr 1 i semestr 2) - pobierz
- Technik żywienia i uslug gastronomicznych (semestr 1 i semestr 2) - pobierz
KLASY DRUGIE
Technikum Gastronomiczne
- II TEP - technik usług kelnerskich (przedmioty rozszerzone: jęz. angielski i geografia) - pobierz
- II TFP - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: matematyka, biologia) - pobierz
- II THP - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: biologia, język angielski) - pobierz
Szkoła Branżowa I stopnia
Szkoła Branżowa II stopnia
- Technik technologii żywności (semestr 3 i semestr 4) - pobierz
- Technik żywienia i uslug gastronomicznych (semestr 3 i semestr 4) - pobierz
KLASY TRZECIE - PO GIMNAZJUM
Technikum Gastronomiczne
- III TB - technik usług kelnerskich - pobierz
- III TC - technik żywienia i usług gastronomicznych - pobierz
- III TD - technik żywienia i usług gastronomicznych - pobierz
Szkoła Branżowa I stopnia
KLASY TRZECIE - PO SZKOLE PODSTAWOWEJ
Technikum Gastronomiczne
- III TEP - technik usług kelnerskich (przedmioty rozszerzone: jęz. angielski i geografia) - pobierz
- III TFP - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: matematyka, biologia) - pobierz
- III TGP - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: matematyka, biologia) - pobierz
Szkoła Branżowa I stopnia
KLASY CZWARTE
Technikum Gastronomiczne
- IV TB - technik usług kelnerskich - pobierz
- IV TC - technik żywienia i usług gastronomicznych - pobierz
- IV TD - technik żywienia i usług gastronomicznych - pobierz
- IV TE - technik żywienia i usług gastronomicznych - pobierz