Wykaz podręczników w ZSG

Rok szkolny 2019-2020


KLASY PIERWSZE - PO SZKOLE PODSTAWOWEJ

Technikum Gastronomiczne

  • I - technik usług kelnerskich (przedmioty rozszerzone: jęz. angielski i geografia) - pobierz
  • I - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: matematyka, biologia) - pobierz
  • I - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: matematyka, chemia) - pobierz

Szkoła Branżowa I stopnia


KLASY PIERWSZE - PO GIMNAZJUM

Technikum Gastronomiczne

  • I - kelner - pobierz
  • I - technik żywienia i usług gastronomicznych - pobierz

Szkoła Branżowa I stopnia


KLASY DRUGIE

Technikum Gastronomiczne

  • II - kelner - pobierz
  • II - technik żywienia i usług gastronomicznych - pobierz

Szkoła Branżowa I stopnia


KLASY TRZECIE

Technikum Gastronomiczne

  • III - kelner - pobierz
  • III - technik żywienia i usług gastronomicznych - pobierz

Szkoła Branżowa I stopnia


KLASY CZWARTE

Technikum Gastronomiczne

  • IV - kelner - pobierz
  • IV - technik żywienia i usług gastronomicznych - pobierz