Wykaz podręczników w ZSG

Rok szkolny 2020-2021


KLASY PIERWSZE

Technikum Gastronomiczne

  • I TEP - technik usług kelnerskich (przedmioty rozszerzone: jęz. angielski i geografia) - pobierz
  • I TFP - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: matematyka, biologia) - pobierz
  • I TGP  - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: matematyka, chemia) - pobierz
  • I THP - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: jęz. angielski i biologia) - pobierz
  • I TIP - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: jęz. angielski i biologia) - pobierz

Szkoła Branżowa I stopnia

Szkoła Branżowa II stopnia

  • I BSC - Technik technologii żywności - pobierz

KLASY DRUGIE - PO SZKOLE PODSTAWOWEJ

Technikum Gastronomiczne

  • II TEP - technik usług kelnerskich (przedmioty rozszerzone: jęz. angielski i geografia) - pobierz
  • II TFP - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: matematyka, biologia) - pobierz
  • II TGP  - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: matematyka, chemia) - pobierz

Szkoła Branżowa I stopnia


KLASY DRUGIE - PO GIMNAZJUM

Technikum Gastronomiczne

  • II TB - technik usług kelnerskich - pobierz
  • II TC - technik żywienia i usług gastronomicznych - pobierz
  • II TD  - technik żywienia i usług gastronomicznych - pobierz

Szkoła Branżowa I stopnia


KLASY TRZECIEPO GIMNAZJUM

Technikum Gastronomiczne

  • III TB - technik usług kelnerskich - pobierz
  • III TC - technik żywienia i usług gastronomicznych - pobierz
  • III TD - technik żywienia i usług gastronomicznych - pobierz
  • III TE - technik żywienia i usług gastronomicznych - pobierz

Szkoła Branżowa I stopnia


KLASY CZWARTEPO GIMNAZJUM

Technikum Gastronomiczne

  • IV TB - technik usług kelnerskich - pobierz
  • IV TG - technik żywienia i usług gastronomicznych - pobierz