Wykaz podręczników w ZSG
Rok szkolny 2020-2021
KLASY PIERWSZE
Technikum Gastronomiczne
- I TEP - technik usług kelnerskich (przedmioty rozszerzone: jęz. angielski i geografia) - pobierz
- I TFP - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: matematyka, biologia) - pobierz
- I TGP - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: matematyka, chemia) - pobierz
- I THP - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: jęz. angielski i biologia) - pobierz
- I TIP - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: jęz. angielski i biologia) - pobierz
Szkoła Branżowa I stopnia
Szkoła Branżowa II stopnia
- I BSC - Technik technologii żywności - pobierz
KLASY DRUGIE - PO SZKOLE PODSTAWOWEJ
Technikum Gastronomiczne
- II TEP - technik usług kelnerskich (przedmioty rozszerzone: jęz. angielski i geografia) - pobierz
- II TFP - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: matematyka, biologia) - pobierz
- II TGP - technik żywienia i usług gastronomicznych (przedmioty rozszerzone: matematyka, chemia) - pobierz
Szkoła Branżowa I stopnia
KLASY DRUGIE - PO GIMNAZJUM
Technikum Gastronomiczne
- II TB - technik usług kelnerskich - pobierz
- II TC - technik żywienia i usług gastronomicznych - pobierz
- II TD - technik żywienia i usług gastronomicznych - pobierz
Szkoła Branżowa I stopnia
KLASY TRZECIE - PO GIMNAZJUM
Technikum Gastronomiczne
- III TB - technik usług kelnerskich - pobierz
- III TC - technik żywienia i usług gastronomicznych - pobierz
- III TD - technik żywienia i usług gastronomicznych - pobierz
- III TE - technik żywienia i usług gastronomicznych - pobierz
Szkoła Branżowa I stopnia
KLASY CZWARTE - PO GIMNAZJUM
Technikum Gastronomiczne
- IV TB - technik usług kelnerskich - pobierz
- IV TG - technik żywienia i usług gastronomicznych - pobierz