Lista podręczników obowiązujących w roku szkolnym 2025/2026
KLASY PIERWSZE
Technikum Gastronomiczne
- I TB technik usług kelnerskich - pobierz w PDF
 - I TC technik technologii żywności- pobierz w PDF
 - I TD technik technologii żywności- pobierz w PDF
 - I TE technik żywienia i usług gastronomicznych- pobierz w PDF
 - I TF technik żywienia i usług gastronomicznych- pobierz w PDF
 
Szkoła Branżowa I stopnia
- I ZA (Kucharz) - pobierz w PDF
 - I ZB (Kucharz) - pobierz w PDF
 - I ZD (Cukiernik) - pobierz w PDF
 - I ZG (Cukiernik) - pobierz w PDF
 
Szkoła Branżowa II stopnia
- I PTT technik technologii żywności- pobierz w PDF
 - I PTU technik żywienia i usług gastronomicznych- pobierz w PDF
 
KLASY DRUGIE
Technikum Gastronomiczne
- II TW - pobierz w PDF
 - II TE - pobierz w PDF
 
Szkoła Branżowa I stopnia
- II ZA (Kucharz) - pobierz w PDF
 - II ZD (Cukiernik) - pobierz w PDF
 
Szkoła Branżowa II stopnia
- II BS2TTŻ (Technik technologii żywności) oraz II BS2TŻIU (Technik żywienia i uslug gastronomicznych) - pobierz w PDF
 
KLASY TRZECIE
Technikum Gastronomiczne
- III TB - pobierz w PDF
 - III TC - pobierz w PDF
 - III TD - pobierz w PDF
 - III TE - pobierz w PDF
 - III TF - pobierz w PDF
 - III TG - pobierz w PDF
 
Szkoła Branżowa I stopnia
- III ZA - pobierz w PDF
 - III ZB - pobierz w PDF
 - III ZD - pobierz w PDF
 - III ZE - pobierz w PDF
 
KLASY CZWARTE
Technikum Gastronomiczne
- IV TEP- pobierz w PDF
 - IV TFP- pobierz w PDF
 - IV TGP- pobierz w PDF
 - IV THP- pobierz w PDF
 - IV TIP- pobierz w PDF
 
KLASY PIĄTE
Technikum Gastronomiczne
- V TFP- pobierz w PDF
 - V THP- pobierz w PDF
 - V TWP- pobierz w PDF
 
						