| Adam Kaczanowski | Język niemiecki, Język rosyjski | 
| Agnieszka Rybak | Organizacja procesów technologicznych w przetwórstwie spożywczym, Podstawy gastronomii, Podstawy przemysłu spożywczego, Technologia gastronomiczna, Technologia żywienia, Technologie produkcji cukierniczej, Zasady żywienia człowieka | 
| Agnieszka Szumińska | Matematyka | 
| Agnieszka Świercz | Pracownia technologii gastronomicznej | 
| Alicja Nelke | Język angielski, Język angielski w gastronomii, Język angielski zawodowy, Język angielski zawodowy w cukiernictwie | 
| Andrzej Iwaniuk | Informatyka, Matematyka | 
| Andrzej Nocny | Wychowanie fizyczne | 
| Anna Antoniak | Bezpieczeństwo i higiena pracy, Bezpieczeństwo i higiena pracy w gastronomii, Bezpieczeństwo żywności, Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych, Wyposażenie zakładów cukierniczych, Wyposażenie zakładów gastronomicznych | 
| Anna Modzelewska | Pracownia technologii gastronomicznej, Praktyka zawodowa w ckz | 
| Anna Pruszyńska-Walczuk | Edukacja obywatelska, Historia, Wiedza o społeczeństwie | 
| Anna Samborska | Pracownia technologii gastronomicznej, Pracownia usług gastronomicznych, Pracownia usług i obsługi konsumenta, Usługi gastronomiczne, Usługi gastronomiczne i cateringowe | 
| Anna Żmieńko | Pracownia cukiernicza, Praktyka zawodowa w ckz | 
| Arkadiusz Noskowicz | Informatyka | 
| Barbara Hryniewicz | Język polski | 
| Barbara Sawicka | Pracownia technologii gastronomicznej | 
| Barbara Wysocka | Biznes i zarządzanie, Zarządzanie obiektami i usługami gastronomicznymi, Założenie i prowadzenie firmy | 
| Daniela Perkowska | Język polski | 
| Danuta Korolczuk | Bezpieczeństwo i higiena pracy w gastronomii, Nadzorowanie i kontrolowanie procesów produkcji wyrobów spożywczych, Pracownia cukiernicza, Technologie produkcji cukierniczej | 
| Danuta Michalczuk | Informatyka, Język niemiecki, Język rosyjski | 
| Edyta Turel | Biologia, Biologia rozszerzona | 
| Elżbieta Borawska | Geografia, Geografia rozszerzona | 
| Elżbieta Wasiluk | Język angielski, Język angielski w gastronomii, Język angielski zawodowy | 
| Ewa Kwaśniewska | Pracownia technologii gastronomicznej, Technologie produkcji cukierniczej | 
| Grażyna Anna Bekasińska | Język angielski, Język angielski w gastronomii, Język angielski zawodowy w cukiernictwie | 
| Grażyna Zawadzka | Pracownia usług i obsługi konsumenta, Usługi gastronomiczne, Usługi gastronomiczne i cateringowe | 
| Irena Charytoniuk | Chemia, Fizyka, Zajęcia z zakresu doradztwa zawodowego | 
| Irena Sakowicz | Pracownia technologii gastronomicznej, Praktyka zawodowa w ckz | 
| Izabela Tarasiuk | Matematyka | 
| Izabela Toruńska | Język angielski, Język angielski w gastronomii, Język angielski zawodowy | 
| Jan Perkowski | Urlop (2025/26) | 
| Joanna Maleszewska | Dietetyka i promocja zdrowia, Planowanie żywienia człowieka i produkcji gastronomicznej, Podstawy gastronomii, Pracownia planowania żywienia i organizacji gastronomii, Technologia gastronomiczna, Zasady żywienia człowieka | 
| Joanna Dudzińska | Pracownia cukiernicza, Praktyka zawodowa w ckz | 
| Joanna Gudowska | Nadzorowanie i kontrolowanie procesów produkcji wyrobów spożywczych, Organizacja procesów technologicznych w przetwórstwie spożywczym, Planowanie żywienia człowieka i produkcji gastronomicznej, Podstawy przemysłu spożywczego, Pracownia planowania żywienia i organizacji gastronomii | 
| Joanna Kurszel | Obowiązki bibliotekarza | 
| Joanna Średzińska | Język angielski, Język angielski w gastronomii, Język angielski zawodowy, Język angielski zawodowy w cukiernictwie | 
| Kamil Bienias | Fizyka | 
| Katarzyna Gieńko | Pracownia cukiernicza | 
| Katarzyna Chyża | Wychowanie fizyczne | 
| Katarzyna Dec | Religia katolicka | 
| Katarzyna Piontkowska | Pracownia cukiernicza, Praktyka zawodowa w ckz, Technologie produkcji cukierniczej | 
| Krystyna Niemołocznow | Podstawy gastronomii, Technologia gastronomiczna, Wyposażenie zakładów cukierniczych, Wyposażenie zakładów gastronomicznych, Zasady żywienia człowieka | 
| Krzysztof Piskorz | Wychowanie fizyczne | 
| Maciej Kułak | Obowiązki bibliotekarza | 
| Magdalena Gierasimczuk | Matematyka, Matematyka rozszerzona | 
| Magdalena Znosko-Różyk | Biologia, Biologia rozszerzona | 
| Marek Żuk | Obowiązki nauczyciela współorganizującego, Pracownia usług i obsługi konsumenta, Praktyka zawodowa w ckz, Technologia gastronomiczna, Usługi gastronomiczne i cateringowe, Zasady żywienia człowieka | 
| Mariusz Olszański | Pracownia technologii gastronomicznej, Praktyka zawodowa w ckz | 
| Marta Andruszkiewicz | Obowiązki pedagoga, Zajęcia z zakresu pomocy psychpologiczno-pedagogicznej | 
| Marta Łątkowska | Analiza żywności, Planowanie żywienia człowieka i produkcji gastronomicznej, Podstawy gastronomii, Pracownia planowania żywienia i organizacji gastronomii, Technologia gastronomiczna, Zasady żywienia człowieka | 
| Małgorzata Daniłowicz | Urlop (2025/26) | 
| Małgorzata Kryszeń | Pracownia cukiernicza, Pracownia obsługi kelnerskiej, Pracownia usług i obsługi konsumenta, Praktyka zawodowa w ckz | 
| Małgorzata Modzelewska | Podstawy gastronomii, Technologia gastronomiczna, Technologie produkcji cukierniczej, Zasady żywienia człowieka | 
| Milena Adasiewicz | Podstawy gastronomii, Technologia gastronomiczna, Technologia żywienia, Technologie produkcji cukierniczej, Zasady żywienia człowieka | 
| Monika Chocha-Zalewska | Obowiązki psychologa, Zajęcia z zakresu pomocy psychpologiczno-pedagogicznej | 
| Monika Krzyżaniak | Język angielski, Język angielski w gastronomii, Język angielski zawodowy, Język angielski zawodowy w cukiernictwie | 
| Monika Nizik | Historia i teraźniejszość, Język niemiecki, Język rosyjski | 
| Olena Gushlievska | Obowiązki psychologa, Zajęcia z zakresu pomocy psychpologiczno-pedagogicznej | 
| Patryk Chowaniak | Pracownia technologii gastronomicznej, Praktyka zawodowa w ckz | 
| Paula Karolina Trzasko | Pracownia cukiernicza, Technologie produkcji cukierniczej, Trendy w cukiernictwie | 
| Paweł Karetko | Obsługa kelnerska, Podstawy miksologii, Pracownia obsługi kelnerskiej, Pracownia technologii gastronomicznej, Pracownia usług i obsługi konsumenta, Praktyka zawodowa w ckz, Techniki baristyczne | 
| Przemysław Kruszewski | Obsługa kelnerska, Podstawy miksologii, Pracownia obsługi kelnerskiej, Pracownia usług i obsługi konsumenta, Praktyka zawodowa w ckz | 
| Radosław Jasiński | Język polski | 
| Radosław Majewski | Dietetyka i promocja zdrowia, Higiena i mikrobiologia żywności, Planowanie żywienia człowieka i produkcji gastronomicznej, Pracownia planowania żywienia i organizacji gastronomii, Zasady żywienia człowieka | 
| Sebastian Wojsław | Pracownia technologii gastronomicznej, Praktyka zawodowa w ckz | 
| Sylwester Właszczuk | Wychowanie fizyczne | 
| Sylwia Szymczyk | Obowiązki pedagoga specjalnego, Zajęcia z zakresu pomocy psychpologiczno-pedagogicznej | 
| Urszula Giedrojć | Język polski | 
| Vikentsi Shpakouski | Język angielski, Język angielski w gastronomii, Język angielski zawodowy w cukiernictwie | 
| Vita Wirymieja Kociubajło | Religia prawosławna | 
| Weronika Siwińska | Pracownia cukiernicza | 
| Wiesław Zujko | Wychowanie fizyczne | 
| Wioletta Leżanka | Pracownia cukiernicza, Technologia żywienia, Technologie produkcji cukierniczej | 
| Wojciech Brański | Edukacja dla bezpieczeństwa, Edukacja obywatelska, Historia, Historia i teraźniejszość, Wiedza o społeczeństwie | 
| Zofia Niewińska | Pracownia cukiernicza, Technologie produkcji cukierniczej, Trendy w cukiernictwie, Zajęcia z zakresu doradztwa zawodowego |