• Marek Józefowicz (dyrektor
    Wychowanie fizyczne

 

  • Barbara Sawicka (wicedyrektor - CKZ)
    pracownia technologii gastronomicznej
      
  • Błażej Siwiec (wicedyrektor)
    Wychowanie fizyczne
      
  • Agnieszka Świercz (wicedyrektor)
    pracownia technologii gastronomicznej

 

  • Agnieszka Januszkiewicz (kierownik warsztatu szkolnego - CKZ)
    pracownia technologii gastronomicznej

 

Imię i NazwiskoNazwa przedmiotu
Adam KaczanowskiJęzyk niemiecki, Język rosyjski
Agnieszka RybakOrganizacja procesów technologicznych w przetwórstwie spożywczym, Podstawy gastronomii, Podstawy przemysłu spożywczego, Technologia gastronomiczna, Technologia żywienia, Technologie produkcji cukierniczej, Zasady żywienia człowieka
Agnieszka SzumińskaMatematyka
Agnieszka ŚwierczPracownia technologii gastronomicznej
Alicja NelkeJęzyk angielski, Język angielski w gastronomii, Język angielski zawodowy, Język angielski zawodowy w cukiernictwie
Andrzej IwaniukInformatyka, Matematyka
Andrzej NocnyWychowanie fizyczne
Anna AntoniakBezpieczeństwo i higiena pracy, Bezpieczeństwo i higiena pracy w gastronomii, Bezpieczeństwo żywności, Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych, Wyposażenie zakładów cukierniczych, Wyposażenie zakładów gastronomicznych
Anna ModzelewskaPracownia technologii gastronomicznej, Praktyka zawodowa w ckz
Anna Pruszyńska-WalczukEdukacja obywatelska, Historia, Wiedza o społeczeństwie
Anna SamborskaPracownia technologii gastronomicznej, Pracownia usług gastronomicznych, Pracownia usług i obsługi konsumenta, Usługi gastronomiczne, Usługi gastronomiczne i cateringowe
Anna ŻmieńkoPracownia cukiernicza, Praktyka zawodowa w ckz
Arkadiusz NoskowiczInformatyka
Barbara HryniewiczJęzyk polski
Barbara SawickaPracownia technologii gastronomicznej
Barbara WysockaBiznes i zarządzanie, Zarządzanie obiektami i usługami gastronomicznymi, Założenie i prowadzenie firmy
Daniela PerkowskaJęzyk polski
Danuta KorolczukBezpieczeństwo i higiena pracy w gastronomii, Nadzorowanie i kontrolowanie procesów produkcji wyrobów spożywczych, Pracownia cukiernicza, Technologie produkcji cukierniczej
Danuta MichalczukInformatyka, Język niemiecki, Język rosyjski
Edyta TurelBiologia, Biologia rozszerzona
Elżbieta BorawskaGeografia, Geografia rozszerzona
Elżbieta WasilukJęzyk angielski, Język angielski w gastronomii, Język angielski zawodowy
Ewa KwaśniewskaPracownia technologii gastronomicznej, Technologie produkcji cukierniczej
Grażyna Anna BekasińskaJęzyk angielski, Język angielski w gastronomii, Język angielski zawodowy w cukiernictwie
Grażyna ZawadzkaPracownia usług i obsługi konsumenta, Usługi gastronomiczne, Usługi gastronomiczne i cateringowe
Irena CharytoniukChemia, Fizyka, Zajęcia z zakresu doradztwa zawodowego
Irena SakowiczPracownia technologii gastronomicznej, Praktyka zawodowa w ckz
Izabela TarasiukMatematyka
Izabela ToruńskaJęzyk angielski, Język angielski w gastronomii, Język angielski zawodowy
Jan PerkowskiUrlop (2025/26)
Joanna MaleszewskaDietetyka i promocja zdrowia, Planowanie żywienia człowieka i produkcji gastronomicznej, Podstawy gastronomii, Pracownia planowania żywienia i organizacji gastronomii, Technologia gastronomiczna, Zasady żywienia człowieka
Joanna DudzińskaPracownia cukiernicza, Praktyka zawodowa w ckz
Joanna GudowskaNadzorowanie i kontrolowanie procesów produkcji wyrobów spożywczych, Organizacja procesów technologicznych w przetwórstwie spożywczym, Planowanie żywienia człowieka i produkcji gastronomicznej, Podstawy przemysłu spożywczego, Pracownia planowania żywienia i organizacji gastronomii
Joanna KurszelObowiązki bibliotekarza
Joanna ŚredzińskaJęzyk angielski, Język angielski w gastronomii, Język angielski zawodowy, Język angielski zawodowy w cukiernictwie
Kamil BieniasFizyka
Katarzyna GieńkoPracownia cukiernicza
Katarzyna ChyżaWychowanie fizyczne
Katarzyna DecReligia katolicka
Katarzyna PiontkowskaPracownia cukiernicza, Praktyka zawodowa w ckz, Technologie produkcji cukierniczej
Krystyna NiemołocznowPodstawy gastronomii, Technologia gastronomiczna, Wyposażenie zakładów cukierniczych, Wyposażenie zakładów gastronomicznych, Zasady żywienia człowieka
Krzysztof PiskorzWychowanie fizyczne
Maciej KułakObowiązki bibliotekarza
Magdalena GierasimczukMatematyka, Matematyka rozszerzona
Magdalena Znosko-RóżykBiologia, Biologia rozszerzona
Marek ŻukObowiązki nauczyciela współorganizującego, Pracownia usług i obsługi konsumenta, Praktyka zawodowa w ckz, Technologia gastronomiczna, Usługi gastronomiczne i cateringowe, Zasady żywienia człowieka
Mariusz OlszańskiPracownia technologii gastronomicznej, Praktyka zawodowa w ckz
Marta AndruszkiewiczObowiązki pedagoga, Zajęcia z zakresu pomocy psychpologiczno-pedagogicznej
Marta ŁątkowskaAnaliza żywności, Planowanie żywienia człowieka i produkcji gastronomicznej, Podstawy gastronomii, Pracownia planowania żywienia i organizacji gastronomii, Technologia gastronomiczna, Zasady żywienia człowieka
Małgorzata DaniłowiczUrlop (2025/26)
Małgorzata KryszeńPracownia cukiernicza, Pracownia obsługi kelnerskiej, Pracownia usług i obsługi konsumenta, Praktyka zawodowa w ckz
Małgorzata ModzelewskaPodstawy gastronomii, Technologia gastronomiczna, Technologie produkcji cukierniczej, Zasady żywienia człowieka
Milena AdasiewiczPodstawy gastronomii, Technologia gastronomiczna, Technologia żywienia, Technologie produkcji cukierniczej, Zasady żywienia człowieka
Monika Chocha-ZalewskaObowiązki psychologa, Zajęcia z zakresu pomocy psychpologiczno-pedagogicznej
Monika KrzyżaniakJęzyk angielski, Język angielski w gastronomii, Język angielski zawodowy, Język angielski zawodowy w cukiernictwie
Monika NizikHistoria i teraźniejszość, Język niemiecki, Język rosyjski
Olena GushlievskaObowiązki psychologa, Zajęcia z zakresu pomocy psychpologiczno-pedagogicznej
Patryk ChowaniakPracownia technologii gastronomicznej, Praktyka zawodowa w ckz
Paula Karolina TrzaskoPracownia cukiernicza, Technologie produkcji cukierniczej, Trendy w cukiernictwie
Paweł KaretkoObsługa kelnerska, Podstawy miksologii, Pracownia obsługi kelnerskiej, Pracownia technologii gastronomicznej, Pracownia usług i obsługi konsumenta, Praktyka zawodowa w ckz, Techniki baristyczne
Przemysław KruszewskiObsługa kelnerska, Podstawy miksologii, Pracownia obsługi kelnerskiej, Pracownia usług i obsługi konsumenta, Praktyka zawodowa w ckz
Radosław JasińskiJęzyk polski
Radosław MajewskiDietetyka i promocja zdrowia, Higiena i mikrobiologia żywności, Planowanie żywienia człowieka i produkcji gastronomicznej, Pracownia planowania żywienia i organizacji gastronomii, Zasady żywienia człowieka
Sebastian WojsławPracownia technologii gastronomicznej, Praktyka zawodowa w ckz
Sylwester WłaszczukWychowanie fizyczne
Sylwia SzymczykObowiązki pedagoga specjalnego, Zajęcia z zakresu pomocy psychpologiczno-pedagogicznej
Urszula GiedrojćJęzyk polski
Vikentsi ShpakouskiJęzyk angielski, Język angielski w gastronomii, Język angielski zawodowy w cukiernictwie
Vita Wirymieja KociubajłoReligia prawosławna
Weronika SiwińskaPracownia cukiernicza
Wiesław ZujkoWychowanie fizyczne
Wioletta LeżankaPracownia cukiernicza, Technologia żywienia, Technologie produkcji cukierniczej
Wojciech BrańskiEdukacja dla bezpieczeństwa, Edukacja obywatelska, Historia, Historia i teraźniejszość, Wiedza o społeczeństwie
Zofia NiewińskaPracownia cukiernicza, Technologie produkcji cukierniczej, Trendy w cukiernictwie, Zajęcia z zakresu doradztwa zawodowego