- Marek Józefowicz (dyrektor)
Wychowanie fizyczne
- Barbara Sawicka (wicedyrektor - CKZ)
pracownia technologii gastronomicznej
- Błażej Siwiec (wicedyrektor)
Wychowanie fizyczne
- Agnieszka Świercz (wicedyrektor)
pracownia technologii gastronomicznej
- Agnieszka Januszkiewicz (kierownik warsztatu szkolnego - CKZ)
pracownia technologii gastronomicznej
Imię i Nazwisko | Nazwa przedmiotu |
---|---|
Adam Kaczanowski | Język niemiecki, Język rosyjski |
Agnieszka Rybak | Organizacja procesów technologicznych w przetwórstwie spożywczym, Podstawy gastronomii, Podstawy przemysłu spożywczego, Technologia gastronomiczna, Technologia żywienia, Technologie produkcji cukierniczej, Zasady żywienia człowieka |
Agnieszka Szumińska | Matematyka |
Agnieszka Świercz | Pracownia technologii gastronomicznej |
Alicja Nelke | Język angielski, Język angielski w gastronomii, Język angielski zawodowy, Język angielski zawodowy w cukiernictwie |
Andrzej Iwaniuk | Informatyka, Matematyka |
Andrzej Nocny | Wychowanie fizyczne |
Anna Antoniak | Bezpieczeństwo i higiena pracy, Bezpieczeństwo i higiena pracy w gastronomii, Bezpieczeństwo żywności, Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych, Wyposażenie zakładów cukierniczych, Wyposażenie zakładów gastronomicznych |
Anna Modzelewska | Pracownia technologii gastronomicznej, Praktyka zawodowa w ckz |
Anna Pruszyńska-Walczuk | Edukacja obywatelska, Historia, Wiedza o społeczeństwie |
Anna Samborska | Pracownia technologii gastronomicznej, Pracownia usług gastronomicznych, Pracownia usług i obsługi konsumenta, Usługi gastronomiczne, Usługi gastronomiczne i cateringowe |
Anna Żmieńko | Pracownia cukiernicza, Praktyka zawodowa w ckz |
Arkadiusz Noskowicz | Informatyka |
Barbara Hryniewicz | Język polski |
Barbara Sawicka | Pracownia technologii gastronomicznej |
Barbara Wysocka | Biznes i zarządzanie, Zarządzanie obiektami i usługami gastronomicznymi, Założenie i prowadzenie firmy |
Daniela Perkowska | Język polski |
Danuta Korolczuk | Bezpieczeństwo i higiena pracy w gastronomii, Nadzorowanie i kontrolowanie procesów produkcji wyrobów spożywczych, Pracownia cukiernicza, Technologie produkcji cukierniczej |
Danuta Michalczuk | Informatyka, Język niemiecki, Język rosyjski |
Edyta Turel | Biologia, Biologia rozszerzona |
Elżbieta Borawska | Geografia, Geografia rozszerzona |
Elżbieta Wasiluk | Język angielski, Język angielski w gastronomii, Język angielski zawodowy |
Ewa Kwaśniewska | Pracownia technologii gastronomicznej, Technologie produkcji cukierniczej |
Grażyna Anna Bekasińska | Język angielski, Język angielski w gastronomii, Język angielski zawodowy w cukiernictwie |
Grażyna Zawadzka | Pracownia usług i obsługi konsumenta, Usługi gastronomiczne, Usługi gastronomiczne i cateringowe |
Irena Charytoniuk | Chemia, Fizyka, Zajęcia z zakresu doradztwa zawodowego |
Irena Sakowicz | Pracownia technologii gastronomicznej, Praktyka zawodowa w ckz |
Izabela Tarasiuk | Matematyka |
Izabela Toruńska | Język angielski, Język angielski w gastronomii, Język angielski zawodowy |
Jan Perkowski | Urlop (2025/26) |
Joanna Maleszewska | Dietetyka i promocja zdrowia, Planowanie żywienia człowieka i produkcji gastronomicznej, Podstawy gastronomii, Pracownia planowania żywienia i organizacji gastronomii, Technologia gastronomiczna, Zasady żywienia człowieka |
Joanna Dudzińska | Pracownia cukiernicza, Praktyka zawodowa w ckz |
Joanna Gudowska | Nadzorowanie i kontrolowanie procesów produkcji wyrobów spożywczych, Organizacja procesów technologicznych w przetwórstwie spożywczym, Planowanie żywienia człowieka i produkcji gastronomicznej, Podstawy przemysłu spożywczego, Pracownia planowania żywienia i organizacji gastronomii |
Joanna Kurszel | Obowiązki bibliotekarza |
Joanna Średzińska | Język angielski, Język angielski w gastronomii, Język angielski zawodowy, Język angielski zawodowy w cukiernictwie |
Kamil Bienias | Fizyka |
Katarzyna Gieńko | Pracownia cukiernicza |
Katarzyna Chyża | Wychowanie fizyczne |
Katarzyna Dec | Religia katolicka |
Katarzyna Piontkowska | Pracownia cukiernicza, Praktyka zawodowa w ckz, Technologie produkcji cukierniczej |
Krystyna Niemołocznow | Podstawy gastronomii, Technologia gastronomiczna, Wyposażenie zakładów cukierniczych, Wyposażenie zakładów gastronomicznych, Zasady żywienia człowieka |
Krzysztof Piskorz | Wychowanie fizyczne |
Maciej Kułak | Obowiązki bibliotekarza |
Magdalena Gierasimczuk | Matematyka, Matematyka rozszerzona |
Magdalena Znosko-Różyk | Biologia, Biologia rozszerzona |
Marek Żuk | Obowiązki nauczyciela współorganizującego, Pracownia usług i obsługi konsumenta, Praktyka zawodowa w ckz, Technologia gastronomiczna, Usługi gastronomiczne i cateringowe, Zasady żywienia człowieka |
Mariusz Olszański | Pracownia technologii gastronomicznej, Praktyka zawodowa w ckz |
Marta Andruszkiewicz | Obowiązki pedagoga, Zajęcia z zakresu pomocy psychpologiczno-pedagogicznej |
Marta Łątkowska | Analiza żywności, Planowanie żywienia człowieka i produkcji gastronomicznej, Podstawy gastronomii, Pracownia planowania żywienia i organizacji gastronomii, Technologia gastronomiczna, Zasady żywienia człowieka |
Małgorzata Daniłowicz | Urlop (2025/26) |
Małgorzata Kryszeń | Pracownia cukiernicza, Pracownia obsługi kelnerskiej, Pracownia usług i obsługi konsumenta, Praktyka zawodowa w ckz |
Małgorzata Modzelewska | Podstawy gastronomii, Technologia gastronomiczna, Technologie produkcji cukierniczej, Zasady żywienia człowieka |
Milena Adasiewicz | Podstawy gastronomii, Technologia gastronomiczna, Technologia żywienia, Technologie produkcji cukierniczej, Zasady żywienia człowieka |
Monika Chocha-Zalewska | Obowiązki psychologa, Zajęcia z zakresu pomocy psychpologiczno-pedagogicznej |
Monika Krzyżaniak | Język angielski, Język angielski w gastronomii, Język angielski zawodowy, Język angielski zawodowy w cukiernictwie |
Monika Nizik | Historia i teraźniejszość, Język niemiecki, Język rosyjski |
Olena Gushlievska | Obowiązki psychologa, Zajęcia z zakresu pomocy psychpologiczno-pedagogicznej |
Patryk Chowaniak | Pracownia technologii gastronomicznej, Praktyka zawodowa w ckz |
Paula Karolina Trzasko | Pracownia cukiernicza, Technologie produkcji cukierniczej, Trendy w cukiernictwie |
Paweł Karetko | Obsługa kelnerska, Podstawy miksologii, Pracownia obsługi kelnerskiej, Pracownia technologii gastronomicznej, Pracownia usług i obsługi konsumenta, Praktyka zawodowa w ckz, Techniki baristyczne |
Przemysław Kruszewski | Obsługa kelnerska, Podstawy miksologii, Pracownia obsługi kelnerskiej, Pracownia usług i obsługi konsumenta, Praktyka zawodowa w ckz |
Radosław Jasiński | Język polski |
Radosław Majewski | Dietetyka i promocja zdrowia, Higiena i mikrobiologia żywności, Planowanie żywienia człowieka i produkcji gastronomicznej, Pracownia planowania żywienia i organizacji gastronomii, Zasady żywienia człowieka |
Sebastian Wojsław | Pracownia technologii gastronomicznej, Praktyka zawodowa w ckz |
Sylwester Właszczuk | Wychowanie fizyczne |
Sylwia Szymczyk | Obowiązki pedagoga specjalnego, Zajęcia z zakresu pomocy psychpologiczno-pedagogicznej |
Urszula Giedrojć | Język polski |
Vikentsi Shpakouski | Język angielski, Język angielski w gastronomii, Język angielski zawodowy w cukiernictwie |
Vita Wirymieja Kociubajło | Religia prawosławna |
Weronika Siwińska | Pracownia cukiernicza |
Wiesław Zujko | Wychowanie fizyczne |
Wioletta Leżanka | Pracownia cukiernicza, Technologia żywienia, Technologie produkcji cukierniczej |
Wojciech Brański | Edukacja dla bezpieczeństwa, Edukacja obywatelska, Historia, Historia i teraźniejszość, Wiedza o społeczeństwie |
Zofia Niewińska | Pracownia cukiernicza, Technologie produkcji cukierniczej, Trendy w cukiernictwie, Zajęcia z zakresu doradztwa zawodowego |