• Marek Józefowicz (dyrektor
    Wychowanie fizyczne
     
  • Barbara Sawicka (wicedyrektor - CKZ)
    pracownia technologii gastronomicznej
     
  • Błażej Siwiec (wicedyrektor)
    Wychowanie fizyczne
     
  • Jolanta Żurawska (wicedyrektor - CKZ)
    pracownia technologii gastronomicznej

 

  • Agnieszka Januszkiewicz (kierownik warsztatu szkolnego - CKZ)
    pracownia technologii gastronomicznej

 

  • Beata Adamczyk
    Zajęcia rewalidacyjne inne
  • Anna Antoniak
    bezpieczeństwo i higiena pracy
    bezpieczeństwo i higiena pracy w gastronomii
    bezpieczeństwo żywności
    technika i bezpieczeństwo w gastronomii
    wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych
    wyposażenie zakładów gastronomicznych
  • Helena Barszczewska
    pracownia cukiernicza
    pracownia technologii gastronomicznej
    Praktyka z zajęć zawodowych praktycznych
  • Maria Bazylewicz-Radio
    obsługa kelnerska
    obsługa konsumenta
    planowanie usług gastronomicznych
    podstawy miksologii
    pracownia planowania usług gastronomicznych
    rozliczanie usług gastronomicznych
    technologia żywienia
  • Elżbieta Borawska
    Geografia
    Geografia rozszerzona
  • Maria Brańska
    Religia
  • Wojciech Brański
    Edukacja dla bezpieczeństwa
    Historia
    Historia i społeczeństwo - p.uzupełniający
  • Irena Charytoniuk
    Chemia
    Chemia rozszerzona
    Fizyka 
  • Anna Choruży
    Religia
  • Katarzyna Chyża
    Wychowanie fizyczne
  • Anna Czyżewska
    Biologia
    Geografia
    Matematyka
    Matematyka rozszerzona
  • Małgorzata  Daniłowicz
    pracownia technologii gastronomicznej
    praktyka zawodowa w CKZ
    Zajęcia praktyczne
     
  • Zbigniew Duczkowski
    Urlop dla poratowania zdrowia
  • Bożena  Dziarnowska
    pracownia cukiernicza
    pracownia obsługi kelnerskiej
    pracownia technologii gastronomicznej
    pracownia usług gastronomicznych
    Praktyka z zajęć zawodowych praktycznych
    praktyka zawodowa w CKZ
  • Helena Fiedorowicz-Chodnicka
    planowanie żywienia człowieka i produkcji gastronomicznej
    planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej
    podstawy gastronomii
    pracownia planowania żywienia
    pracownia planowania żywienia i organizacji gastronomii
    technologia gastronomiczna
    zasady żywienia człowieka
  • Magdalena  Gierasimczuk
    Matematyka
    Matematyka rozszerzona
  • Joanna Gudowska
    organizacja procesów technologicznych w przetwórstwie spożywczym
    podstawy gastronomii
    technologia gastronomiczna
    zasady żywienia człowieka
  • Barbara Hryniewicz
    Język polski
  • Andrzej Iwaniuk
    Informatyka
    Matematyka
    Matematyka rozszerzona
  • Radosław Jasiński
    Język polski
  • Adam Kaczanowski
    Język niemiecki
    j.niem/j.ros
  • Renata Karecka-Sebastianiuk
    pracownia cukiernicza
    Zajęcia praktyczne
  • Paweł Karetko
    pracownia obsługi kelnerskiej
    pracownia technologii gastronomicznej
    pracownia usług gastronomicznych
    Praktyka z zajęć zawodowych praktycznych
    praktyka zawodowa w CKZ
  • Krystyna  Kołodko
    pracownia technologii gastronomicznej
    praktyka zawodowa w CKZ
    Zajęcia praktyczne
  • Danuta Korolczuk
    analiza żywności
    nadzorowanie i kontrolowanie procesów produkcji wyrobów spożywczych
    pracownia technologii gastronomicznej
    technologia gastronomiczna
    technologie produkcji cukierniczej
    wyposażenie zakładów cukierniczych
    zasady żywienia człowieka
  • Izabela Kowalska-Dolatowska
    Język angielski
    Język angielski rozszerzony
    język angielski w gastronomii
    Język angielski zawodowy
    Język angielski zawodowy w gastronomii
    Zajęcia rewalidacyjne inne
  • Małgorzata Kryszeń
    pracownia cukiernicza
    pracownia obsługi kelnerskiej
    praktyka zawodowa w CKZ
  • Monika Krzyżaniak
    Język angielski
    Język angielski rozszerzony
    język angielski w gastronomii
    Język angielski zawodowy w cukiernictwie
    Język angielski zawodowy w gastronomii
  • Maciej Kułak
    Obowiązki bibliotekarza
  • Joanna Kurszel
    Obowiązki bibliotekarza
  • Ewa Kwaśniewska
    planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej
    pracownia planowania żywienia
    pracownia sporządzania potraw i napojów
    technologie produkcji cukierniczej
  • Wioletta Leżanka
    podstawy gastronomii
    pracownia usług gastronomicznych
    technologia gastronomiczna
    technologie produkcji cukierniczej
    technologie wyrobów cukierniczych
    Zajęcia praktyczne
  • Marta Łątkowska
    higiena i mikrobiologia żywności
    nadzorowanie i kontrolowanie procesów produkcji wyrobów spożywczych
    planowanie żywienia człowieka i produkcji gastronomicznej
    podstawy gastronomii
    pracownia planowania żywienia i organizacji gastronomii
    technologia gastronomiczna
    wyposażenie zakładów cukierniczych
    zasady żywienia człowieka
  • Joanna Łotko
    Biologia
    Biologia rozszerzona
  • Danuta Michalczuk
    Informatyka
    j.niem/j.ros
  • Anna Modzelewska
    pracownia technologii gastronomicznej
    Zajęcia praktyczne
  • Alicja Nelke
    Język angielski
    Język angielski rozszerzony
    Język angielski zawodowy
    Język angielski zawodowy w gastronomii
     
  • Krystyna Niemołocznow
    organizacja procesów technologicznych w przetwórstwie spożywczym
    planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej
    podstawy gastronomii
    pracownia planowania żywienia
    technologia gastronomiczna
    zarządzanie obiektami i usługami gastronomicznymi
    zasady żywienia człowieka
  • Zofia Niewińska
    pracownia cukiernicza
    pracownia technologii gastronomicznej
  • Monika Nizik
    Język niemiecki
    j.niem/j.ros
  • Andrzej Nocny
    Wychowanie fizyczne
  • Arkadiusz Noskowicz
    Informatyka
    Podstawy przedsiębiorczości
    Wiedza o społeczeństwie
    Zajęcia rewalidacyjne inne
  • Agnieszka Okuniewska
    Obowiązki pedagoga
    zajęcia z zakresu pomocy psychpologiczno-pedagogicznej
  • Ewa Olendzka
    działalność gospodarcza w cukiernictwie
    działalność gospodarcza w gastronomii
    Podstawy przedsiębiorczości
    pracownia usług gastronomicznych
    usługi gastronomiczne
  • Daniela Perkowska
    Język polski
  • Jan Perkowski
    Język polski
    Obowiązki psychologa
    Zajęcia z wychowawcą
    zajęcia z zakresu pomocy psychpologiczno-pedagogicznej
  • Urszula Pilcicka
    Język polski
  • Katarzyna Piontkowska
    pracownia sporządzania potraw i napojów
    technologia gastronomiczna
    technologie produkcji cukierniczej
    zasady żywienia człowieka
  • Krzysztof Piskorz
    Wychowanie fizyczne
  • Anna Pruszyńska-Walczuk
    Historia
    Historia i społeczeństwo - p.uzupełniający
  • Agnieszka Rybak
    planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej
    podstawy gastronomii
    pracownia planowania żywienia
    technologia gastronomiczna
    zasady żywienia człowieka
  • Irena Sakowicz
    pracownia sporządzania potraw i napojów
    pracownia technologii gastronomicznej
    Praktyka z zajęć zawodowych praktycznych
    praktyka zawodowa w CKZ
  • Anna Samborska
    pracownia sporządzania potraw i napojów
    pracownia technologii gastronomicznej
  • Joanna Szydłowska
    Religia
    Zajęcia rewalidacyjne inne
  • Joanna Średzińska
    Język angielski
    język angielski w gastronomii
    Język angielski zawodowy w gastronomii
  • Agnieszka Świercz
    pracownia sporządzania potraw i napojów
    pracownia technologii gastronomicznej
    pracownia usług gastronomicznych
    Praktyka z zajęć zawodowych praktycznych
    praktyka zawodowa w CKZ
  • Izabela Tarasiuk
    Matematyka
    Matematyka rozszerzona
  • Izabela Toruńska
    Język angielski
    Język angielski rozszerzony
    język angielski w gastronomii
    Język angielski zawodowy
    Język angielski zawodowy w cukiernictwie
  • Paula Karolina Trzasko
    pracownia cukiernicza
    pracownia technologii gastronomicznej
    Zajęcia praktyczne
  • Edyta Turel
    Biologia
    Wychowanie do życia w rodzinie
  • Elżbieta Wasiluk
    Język angielski
    Język angielski rozszerzony
    język angielski w gastronomii
    Język angielski zawodowy w cukiernictwie
    Język angielski zawodowy w gastronomii
  • Sylwester Właszczuk
    Wychowanie fizyczne
  • Joanna Włostowska
    Obowiązki pedagoga
    zajęcia z zakresu pomocy psychpologiczno-pedagogicznej
    Zajęcia rewalidacyjne
  • Barbara Wysocka
    bezpieczeństwo i higiena pracy
    pracownia usług gastronomicznych
    technika i bezpieczeństwo w gastronomii
    usługi gastronomiczne
    wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych
    wyposażenie zakładów cukierniczych
    wyposażenie zakładów gastronomicznych
    założenie i prowadzenie firmy
  • Grażyna Zawadzka
    obsługa kelnerska
    podstawy gastronomii
    podstawy miksologii
    pracownia usług gastronomicznych
    technologia żywienia
    usługi gastronomiczne
  • Wiesław Zujko
    Wychowanie fizyczne
  • Anna Żmieńko
    pracownia cukiernicza
    Praktyka z zajęć zawodowych praktycznych
    Zajęcia praktyczne
  • Ewa Żuk
    podstawy gastronomii
    podstawy przemysłu spożywczego
    pracownia cukiernicza
    technologia gastronomiczna
    Zajęcia praktyczne
  • Marek Żuk
    higiena i mikrobiologia żywności
    obsługa kelnerska
    podstawy gastronomii
    podstawy przemysłu spożywczego
    pracownia usług i obsługi konsumenta
    technologia gastronomiczna
    usługi gastronomiczne i cateringowe
    zarządzanie obiektami i usługami gastronomicznymi
    zasady żywienia człowieka
  • Beata Żukowska
    Filozofia
    Religia