- Marek Józefowicz (dyrektor)
Wychowanie fizyczne
- Barbara Sawicka (wicedyrektor - CKZ)
pracownia technologii gastronomicznej
- Błażej Siwiec (wicedyrektor)
Wychowanie fizyczne
- Jolanta Żurawska (wicedyrektor - CKZ)
pracownia technologii gastronomicznej
- Agnieszka Januszkiewicz (kierownik warsztatu szkolnego - CKZ)
pracownia technologii gastronomicznej
- Beata Adamczyk
Zajęcia rewalidacyjne inne
- Anna Antoniak
bezpieczeństwo i higiena pracy bezpieczeństwo i higiena pracy w gastronomii bezpieczeństwo żywności technika i bezpieczeństwo w gastronomii wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych wyposażenie zakładów gastronomicznych
- Helena Barszczewska
pracownia cukiernicza pracownia technologii gastronomicznej Praktyka z zajęć zawodowych praktycznych
- Maria Bazylewicz-Radio
obsługa kelnerska obsługa konsumenta planowanie usług gastronomicznych podstawy miksologii pracownia planowania usług gastronomicznych rozliczanie usług gastronomicznych technologia żywienia
- Elżbieta Borawska
Geografia Geografia rozszerzona
- Maria Brańska
Religia
- Wojciech Brański
Edukacja dla bezpieczeństwa Historia Historia i społeczeństwo - p.uzupełniający
- Irena Charytoniuk
Chemia Chemia rozszerzona Fizyka
- Anna Choruży
Religia
- Katarzyna Chyża
Wychowanie fizyczne
- Anna Czyżewska
Biologia Geografia Matematyka Matematyka rozszerzona
- Małgorzata Daniłowicz
pracownia technologii gastronomicznej praktyka zawodowa w CKZ Zajęcia praktyczne - Zbigniew Duczkowski
Urlop dla poratowania zdrowia
- Bożena Dziarnowska
pracownia cukiernicza pracownia obsługi kelnerskiej pracownia technologii gastronomicznej pracownia usług gastronomicznych Praktyka z zajęć zawodowych praktycznych praktyka zawodowa w CKZ
- Helena Fiedorowicz-Chodnicka
planowanie żywienia człowieka i produkcji gastronomicznej planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej podstawy gastronomii pracownia planowania żywienia pracownia planowania żywienia i organizacji gastronomii technologia gastronomiczna zasady żywienia człowieka
- Magdalena Gierasimczuk
Matematyka Matematyka rozszerzona
- Joanna Gudowska
organizacja procesów technologicznych w przetwórstwie spożywczym podstawy gastronomii technologia gastronomiczna zasady żywienia człowieka
- Barbara Hryniewicz
Język polski
- Andrzej Iwaniuk
Informatyka Matematyka Matematyka rozszerzona
- Radosław Jasiński
Język polski
- Adam Kaczanowski
Język niemiecki j.niem/j.ros
- Renata Karecka-Sebastianiuk
pracownia cukiernicza Zajęcia praktyczne
- Paweł Karetko
pracownia obsługi kelnerskiej pracownia technologii gastronomicznej pracownia usług gastronomicznych Praktyka z zajęć zawodowych praktycznych praktyka zawodowa w CKZ
- Krystyna Kołodko
pracownia technologii gastronomicznej praktyka zawodowa w CKZ Zajęcia praktyczne - Danuta Korolczuk
analiza żywności nadzorowanie i kontrolowanie procesów produkcji wyrobów spożywczych pracownia technologii gastronomicznej technologia gastronomiczna technologie produkcji cukierniczej wyposażenie zakładów cukierniczych zasady żywienia człowieka
- Izabela Kowalska-Dolatowska
Język angielski Język angielski rozszerzony język angielski w gastronomii Język angielski zawodowy Język angielski zawodowy w gastronomii Zajęcia rewalidacyjne inne
- Małgorzata Kryszeń
pracownia cukiernicza pracownia obsługi kelnerskiej praktyka zawodowa w CKZ
- Monika Krzyżaniak
Język angielski Język angielski rozszerzony język angielski w gastronomii Język angielski zawodowy w cukiernictwie Język angielski zawodowy w gastronomii
- Maciej Kułak
Obowiązki bibliotekarza
- Joanna Kurszel
Obowiązki bibliotekarza
- Ewa Kwaśniewska
planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej pracownia planowania żywienia pracownia sporządzania potraw i napojów technologie produkcji cukierniczej
- Wioletta Leżanka
podstawy gastronomii pracownia usług gastronomicznych technologia gastronomiczna technologie produkcji cukierniczej technologie wyrobów cukierniczych Zajęcia praktyczne
- Marta Łątkowska
higiena i mikrobiologia żywności nadzorowanie i kontrolowanie procesów produkcji wyrobów spożywczych planowanie żywienia człowieka i produkcji gastronomicznej podstawy gastronomii pracownia planowania żywienia i organizacji gastronomii technologia gastronomiczna wyposażenie zakładów cukierniczych zasady żywienia człowieka
- Joanna Łotko
Biologia Biologia rozszerzona
- Danuta Michalczuk
Informatyka j.niem/j.ros - Anna Modzelewska
pracownia technologii gastronomicznej Zajęcia praktyczne
- Alicja Nelke
Język angielski Język angielski rozszerzony Język angielski zawodowy Język angielski zawodowy w gastronomii - Krystyna Niemołocznow
organizacja procesów technologicznych w przetwórstwie spożywczym planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej podstawy gastronomii pracownia planowania żywienia technologia gastronomiczna zarządzanie obiektami i usługami gastronomicznymi zasady żywienia człowieka
- Zofia Niewińska
pracownia cukiernicza pracownia technologii gastronomicznej
- Monika Nizik
Język niemiecki j.niem/j.ros
- Andrzej Nocny
Wychowanie fizyczne
- Arkadiusz Noskowicz
Informatyka Podstawy przedsiębiorczości Wiedza o społeczeństwie Zajęcia rewalidacyjne inne
- Agnieszka Okuniewska
Obowiązki pedagoga zajęcia z zakresu pomocy psychpologiczno-pedagogicznej
- Ewa Olendzka
działalność gospodarcza w cukiernictwie działalność gospodarcza w gastronomii Podstawy przedsiębiorczości pracownia usług gastronomicznych usługi gastronomiczne
- Daniela Perkowska
Język polski
- Jan Perkowski
Język polski Obowiązki psychologa Zajęcia z wychowawcą zajęcia z zakresu pomocy psychpologiczno-pedagogicznej
- Urszula Pilcicka
Język polski
- Katarzyna Piontkowska
pracownia sporządzania potraw i napojów technologia gastronomiczna technologie produkcji cukierniczej zasady żywienia człowieka
- Krzysztof Piskorz
Wychowanie fizyczne
- Anna Pruszyńska-Walczuk
Historia Historia i społeczeństwo - p.uzupełniający
- Agnieszka Rybak
planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej podstawy gastronomii pracownia planowania żywienia technologia gastronomiczna zasady żywienia człowieka
- Irena Sakowicz
pracownia sporządzania potraw i napojów pracownia technologii gastronomicznej Praktyka z zajęć zawodowych praktycznych praktyka zawodowa w CKZ
- Anna Samborska
pracownia sporządzania potraw i napojów pracownia technologii gastronomicznej
- Joanna Szydłowska
Religia Zajęcia rewalidacyjne inne
- Joanna Średzińska
Język angielski język angielski w gastronomii Język angielski zawodowy w gastronomii
- Agnieszka Świercz
pracownia sporządzania potraw i napojów pracownia technologii gastronomicznej pracownia usług gastronomicznych Praktyka z zajęć zawodowych praktycznych praktyka zawodowa w CKZ
- Izabela Tarasiuk
Matematyka Matematyka rozszerzona
- Izabela Toruńska
Język angielski Język angielski rozszerzony język angielski w gastronomii Język angielski zawodowy Język angielski zawodowy w cukiernictwie
- Paula Karolina Trzasko
pracownia cukiernicza pracownia technologii gastronomicznej Zajęcia praktyczne
- Edyta Turel
Biologia Wychowanie do życia w rodzinie
- Elżbieta Wasiluk
Język angielski Język angielski rozszerzony język angielski w gastronomii Język angielski zawodowy w cukiernictwie Język angielski zawodowy w gastronomii
- Sylwester Właszczuk
Wychowanie fizyczne
- Joanna Włostowska
Obowiązki pedagoga zajęcia z zakresu pomocy psychpologiczno-pedagogicznej Zajęcia rewalidacyjne
- Barbara Wysocka
bezpieczeństwo i higiena pracy pracownia usług gastronomicznych technika i bezpieczeństwo w gastronomii usługi gastronomiczne wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych wyposażenie zakładów cukierniczych wyposażenie zakładów gastronomicznych założenie i prowadzenie firmy
- Grażyna Zawadzka
obsługa kelnerska podstawy gastronomii podstawy miksologii pracownia usług gastronomicznych technologia żywienia usługi gastronomiczne - Wiesław Zujko
Wychowanie fizyczne
- Anna Żmieńko
pracownia cukiernicza Praktyka z zajęć zawodowych praktycznych Zajęcia praktyczne
- Ewa Żuk
podstawy gastronomii podstawy przemysłu spożywczego pracownia cukiernicza technologia gastronomiczna Zajęcia praktyczne
- Marek Żuk
higiena i mikrobiologia żywności obsługa kelnerska podstawy gastronomii podstawy przemysłu spożywczego pracownia usług i obsługi konsumenta technologia gastronomiczna usługi gastronomiczne i cateringowe zarządzanie obiektami i usługami gastronomicznymi zasady żywienia człowieka
- Beata Żukowska
Filozofia Religia