Zapraszamy do składania podań do następujących oddziałów:

 

  

PLANOWANE ODDZIAŁY W ZESPOLE SZKÓŁ GASTRONOMICZNYCH NA ROK SZKOLNY 2025/2026

 

TECHNIKUM GASTRONOMICZNE:

Lp.

Nazwa oddziału

Rozszerzenia

Liczba miejsc

1.

1 TC technik technologii żywności

Biologia, nowoczesne cukiernictwo

30

2.

1 TD technik technologii żywności

Biologia, nowoczesne cukiernictwo

30

3.

1 TE technik żywienia i usług gastronomicznych

Biologia, dietetyka i promocja zdrowia

30

4.

1 TF technik żywienia i usług gastronomicznych

Język angielski, dietetyka i promocja zdrowia

30

5.

1 TB technik usług kelnerskich

Język angielski, techniki barmańskie/techniki baristyczne

30

 

BRANŻOWA SZKOŁA I STOPNIA:

Lp.

Nazwa oddziału

Rozszerzenia

Liczba miejsc

1.

1 ZA kucharz

-

30

2.

1 ZB kucharz

-

30

3.

1 ZD cukiernik

-

30

4.

1 ZG kelner

-

30

 

BRANŻOWA SZKOŁA II STOPNIA:

Lp.

Nazwa oddziału

Rozszerzenia

Liczba miejsc

1.

1 PTU technik żywienia i usług gastronomicznych

-

25

2.

1 PTT technik technologii żywności

-

25