Zapraszamy do składania podań do następujących oddziałów:
PLANOWANE ODDZIAŁY W ZESPOLE SZKÓŁ GASTRONOMICZNYCH NA ROK SZKOLNY 2025/2026
TECHNIKUM GASTRONOMICZNE:
Lp. |
Nazwa oddziału |
Rozszerzenia |
Liczba miejsc |
1. |
1 TC technik technologii żywności |
Biologia, nowoczesne cukiernictwo |
30 |
2. |
1 TD technik technologii żywności |
Biologia, nowoczesne cukiernictwo |
30 |
3. |
1 TE technik żywienia i usług gastronomicznych |
Biologia, dietetyka i promocja zdrowia |
30 |
4. |
1 TF technik żywienia i usług gastronomicznych |
Język angielski, dietetyka i promocja zdrowia |
30 |
5. |
1 TB technik usług kelnerskich |
Język angielski, techniki barmańskie/techniki baristyczne |
30 |
BRANŻOWA SZKOŁA I STOPNIA:
Lp. |
Nazwa oddziału |
Rozszerzenia |
Liczba miejsc |
1. |
1 ZA kucharz |
- |
30 |
2. |
1 ZB kucharz |
- |
30 |
3. |
1 ZD cukiernik |
- |
30 |
4. |
1 ZG kelner |
- |
30 |
BRANŻOWA SZKOŁA II STOPNIA:
Lp. |
Nazwa oddziału |
Rozszerzenia |
Liczba miejsc |
1. |
1 PTU technik żywienia i usług gastronomicznych |
- |
25 |
2. |
1 PTT technik technologii żywności |
- |
25 |