Zapraszamy do składania podań do następujących oddziałów:
Nazwa szkoły |
Zawód / profil oddziału |
Oddział |
Przedmioty realizowane w zakresie rozszerzonym |
Nauczane języki obce |
Liczba oddziałów |
Liczba uczniów |
Technikum Gastronomiczne |
technik usług kelnerskich |
TD |
geografia; język angielski |
język angielski; język rosyjski/język niemiecki |
1 |
29 |
technik usług kelnerskich |
TE |
geografia; język angielski |
język angielski; język rosyjski/język niemiecki |
1 |
29 | |
technik żywienia i usług gastronomicznych |
TF |
biologia, język angielski |
język angielski; język rosyjski/język niemiecki |
1 |
29 | |
technik żywienia i usług gastronomicznych |
TG |
biologia, język angielski |
język angielski; język rosyjski/język niemiecki |
1 |
29 | |
technik żywienia i usług gastronomicznych |
TH |
biologia, język angielski |
język angielski; język rosyjski/język niemiecki |
1 |
29 | |
technik żywienia i usług gastronomicznych |
TI |
biologia, matematyka |
język angielski; język rosyjski/język niemiecki |
1 |
29 | |
technik żywienia i usług gastronomicznych |
TJ |
biologia, matematyka |
język angielski; język rosyjski/język niemiecki |
1 |
29 | |
Branżowa Szkoła I stopnia nr 4 |
kucharz |
x |
język angielski |
4 |
116 | |
cukiernik |
x |
język angielski |
3 |
87 | ||