a

l.p.imię i nazwiskopunktacjawynik
1.Grzesiuk Kacper18                    zakwalifikowani
2.Kalenik Natalia16
3.Baczewska Aleksandra14,5
4.Charkiewicz Maria Małgorzata14
5.Czarkowski Dawid13,5
6.Chodziutko Gabriela13,5
7.Połonowska Magdalena13
8.Radulski Kacper12,5
9.Trzeszczkowski Piotr12,5
10.Jaworowski Julian12,5
11.Bajkowska Martyna12
12.Wyrwa Kacper11
13.Szczepański Oliwier10,5
14.Bondar Sandra10
15.Kotowski Wiktor9
16.Szpakowski Szymon8,5
17.Gąsowska Gabriela8
18.Wasilew Nikola8
19.Sitko Piotr7,5
20.Markowicz Anna7
21.Popławska Wiktoria Zofia7rezerwa
22.Wasiluk Zuzanna6,5
23.Gryko Dominik6  niezakwalifikowani
24.Lul Adam5
25.Kurza Magdalena5
26.Kosmala Kacper5
27.Okrągły Jakub4
28.Karwowski Damian2

 

 

Załączniki archiwalne:

Formularz zgłoszeniowy (osoba ucząca się) | DOCX

Klauzule informacyjne dotyczące przetwarzania danych osobowych | DOCX

 

wzór online: https://europass.europa.eu/en/create-europass-cv

Informujemy o spotkaniu organizacyjnym 21.11.2024r czwartek  - 16.20 - czytelnia oraz o wynikach rekrutacji  na staż zawodowy w Hiszpanii (Granada–   styczeń 2025).

Spotkanie odbyło się 21.04.2022r. w  związku z realizacją projektu pt. ,,Opracowanie i wdrożenie innowacji pedagogicznych zwiększających efektywność kształcenia zawodowego w obszarze przetwórstwa rolno-spożywczego” finansowanego z Programu Edukacja w ramach Mechanizmu Finansowego EOG na lata 2014-2021.

Projekt "Opracowanie i wdrożenie innowacji pedagogicznych zwiększających efektywność kształcenia zawodowego w obszarze przetwórstwa rolno-spożywczego"

 

Unia Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego (UPEMI) w partnerstwie z Zespołem Szkół Gastronomicznych w Białymstoku oraz Zespołem Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego im. Wł. Reymonta w Sokołowie Podlaskim oraz Golden Sun Mobility Center z Pieria - Grecja realizuje od 01.09.2020 do 30.11.2021 projekt: ,,Opracowanie i wdrożenie innowacji pedagogicznych zwiększających efektywność kształcenia zawodowego w obszarze przetwórstwa rolno-spożywczego” finansowany z Programu Edukacja w ramach Mechanizmu Finansowego EOG na lata 2014-2021.

 

Tytuł projektu: „GASTRONOMIK BIAŁYSTOK. PRZEPIS NA SUKCES !”

Założeniem projektu jest podniesienie poziomu kształcenia zawodowego w dziedzinie gastronomii na terenie Białostockiego Obszaru Funkcjonalnego oraz dostosowanie go do oczekiwań i potrzeb regionalnego rynku pracy. Przewidywanym rezultatem projektu będzie rozszerzenie oferty edukacyjnej szkoły.

Projekt skierowany jest do

  • 350 uczniów ZSG z kierunków technik żywienia i usług gastronomicznych, kelner, cukiernik oraz kucharz;
  • 20 nauczycieli ZSG .