- Szczegóły
- Odsłony: 243
a
l.p. | imię i nazwisko | punktacja | wynik |
1. | Grzesiuk Kacper | 18 | zakwalifikowani |
2. | Kalenik Natalia | 16 | |
3. | Baczewska Aleksandra | 14,5 | |
4. | Charkiewicz Maria Małgorzata | 14 | |
5. | Czarkowski Dawid | 13,5 | |
6. | Chodziutko Gabriela | 13,5 | |
7. | Połonowska Magdalena | 13 | |
8. | Radulski Kacper | 12,5 | |
9. | Trzeszczkowski Piotr | 12,5 | |
10. | Jaworowski Julian | 12,5 | |
11. | Bajkowska Martyna | 12 | |
12. | Wyrwa Kacper | 11 | |
13. | Szczepański Oliwier | 10,5 | |
14. | Bondar Sandra | 10 | |
15. | Kotowski Wiktor | 9 | |
16. | Szpakowski Szymon | 8,5 | |
17. | Gąsowska Gabriela | 8 | |
18. | Wasilew Nikola | 8 | |
19. | Sitko Piotr | 7,5 | |
20. | Markowicz Anna | 7 | |
21. | Popławska Wiktoria Zofia | 7 | rezerwa |
22. | Wasiluk Zuzanna | 6,5 | |
23. | Gryko Dominik | 6 | niezakwalifikowani |
24. | Lul Adam | 5 | |
25. | Kurza Magdalena | 5 | |
26. | Kosmala Kacper | 5 | |
27. | Okrągły Jakub | 4 | |
28. | Karwowski Damian | 2 |
Załączniki archiwalne:
Formularz zgłoszeniowy (osoba ucząca się) | DOCX
Klauzule informacyjne dotyczące przetwarzania danych osobowych | DOCX
wzór online: https://europass.europa.eu/en/create-europass-cv
- Szczegóły
- Odsłony: 517
Informujemy o spotkaniu organizacyjnym 21.11.2024r czwartek - 16.20 - czytelnia oraz o wynikach rekrutacji na staż zawodowy w Hiszpanii (Granada– styczeń 2025).
- Szczegóły
- Odsłony: 669
Spotkanie odbyło się 21.04.2022r. w związku z realizacją projektu pt. ,,Opracowanie i wdrożenie innowacji pedagogicznych zwiększających efektywność kształcenia zawodowego w obszarze przetwórstwa rolno-spożywczego” finansowanego z Programu Edukacja w ramach Mechanizmu Finansowego EOG na lata 2014-2021.
- Szczegóły
- Odsłony: 900
Projekt "Opracowanie i wdrożenie innowacji pedagogicznych zwiększających efektywność kształcenia zawodowego w obszarze przetwórstwa rolno-spożywczego"
Unia Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego (UPEMI) w partnerstwie z Zespołem Szkół Gastronomicznych w Białymstoku oraz Zespołem Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego im. Wł. Reymonta w Sokołowie Podlaskim oraz Golden Sun Mobility Center z Pieria - Grecja realizuje od 01.09.2020 do 30.11.2021 projekt: ,,Opracowanie i wdrożenie innowacji pedagogicznych zwiększających efektywność kształcenia zawodowego w obszarze przetwórstwa rolno-spożywczego” finansowany z Programu Edukacja w ramach Mechanizmu Finansowego EOG na lata 2014-2021.
- Szczegóły
- Odsłony: 1296
Tytuł projektu: „GASTRONOMIK BIAŁYSTOK. PRZEPIS NA SUKCES !”
Założeniem projektu jest podniesienie poziomu kształcenia zawodowego w dziedzinie gastronomii na terenie Białostockiego Obszaru Funkcjonalnego oraz dostosowanie go do oczekiwań i potrzeb regionalnego rynku pracy. Przewidywanym rezultatem projektu będzie rozszerzenie oferty edukacyjnej szkoły.
Projekt skierowany jest do
- 350 uczniów ZSG z kierunków technik żywienia i usług gastronomicznych, kelner, cukiernik oraz kucharz;
- 20 nauczycieli ZSG .