Barbara Sawicka (wicedyrektor CKZ)- pracownia sporządzania potraw i napojów
Błażej Siwiec (wicedyrektor)- wychowanie fizyczne
Jolanta Żurawska (wicedyrektor)- pracownia sporządzania potraw i napojów
Agnieszka Januszkiewicz (kierownik produkcji CKZ)- pracownia sporządzania potraw i napojów
Beata Adamczyk- zajęcia rewalidacyjne
Anna Antoniak - bezpieczeństwo i higiena pracy, technika i bezpieczeństwo w gastronomii, wyposażenie zakładów gastronomicznych, bezpieczeństwo i higiena pracy w gastronomii, bezpieczeństwo żywności
Helena Barszczewska- pracownia sporządzania potraw i napojów, pracownia cukiernicza, pracownia usług gastronomicznych, pracownia obsługi kelnerskiej, praktyka z zajęć zawodowych praktycznych, praktyka zawodowa w CKZ
Elżbieta Borawska- geografia, geografia rozszerzona
Maria Brańska- religia
Wojciech Brański- historia, wiedza o społeczeństwie, edukacja dla bezpieczeństwa, historia i społeczeństwo
Irena Charytoniuk- chemia, chemia rozszerzona, doradztwo zawodowe
Anna Choruży- religia
Katarzyna Chyża- wychowanie fizyczne
Anna Czyżewska- matematyka, matematyka rozszerzona, biologia
Małgorzata Daniłowicz- pracownia sporządzania potraw i napojów
Zbigniew Duczkowski- pracownia planowania żywienia, pracownia usług gastronomicznych, podstawy gastronomii, planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej, technologia gastronomiczna
Bożena Dziarnowska- pracownia obsługi konsumenta, pracownia sporządzania potraw i napojów, pracownia usług gastronomicznych, praktyka z zajęć zawodowych praktycznych
Helena Fiedorowicz-Chodnicka- pracownia usług gastronomicznych, pracownia planowania żywienia, planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej, technologia gastronomiczna
Magdalena Gierasimczuk- matematyka, matematyka rozszerzona, działania wynikające z zakresu pomocy psychologiczno-pedagogicznej
Joanna Gudowska- technologia gastronomiczna, planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej, usługi gastronomiczne, pracownia planowania żywienia, pracownia usług gastronomicznych
Barbara Hryniewicz- język polski
Natalia Hryniewicz – język polski
Andrzej Iwaniuk- matematyka, matematyka rozszerzona, informatyka
Radosław Jasiński- język polski
Adam Kaczanowski- język niemiecki, język rosyjski
Renata Karecka-Sebastianiuk- zajęcia praktyczne
Piotr Koda- plastyka
Krystyna Kołodko- zajęcia praktyczne, pracownia technologii gastronomicznej
Danuta Korolczuk- pracownia sporządzania potraw i napojów, technologie wyrobów cukierniczych, wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych, bezpieczeństwo i higiena pracy, bezpieczeństwo i higiena pracy w gastronomii
Izabela Kowalska-Dolatowska- język angielski, język angielski rozszerzony, język angielski zawodowy, język angielski zawodowy w gastronomii
Małgorzata Kryszeń- pracownia technologii gastronomicznej, pracownia cukiernicza, praktyka zawodowa w CKZ, praktyka z zajęć zawodowych praktycznych, pracownia sporządzania potraw i napojów, pracownia usług gastronomicznych
Monika Krzyżaniak- język angielski
Maciej Kułak- obowiązki bibliotekarza
Joanna Kurszel- obowiązki bibliotekarza
Ewa Kwaśniewska- pracownia sporządzania potraw i napojów, pracownia planowania żywienia, technologie produkcji cukierniczej, wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych, planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej, technologia gastronomiczna
Wioletta Leżanka- wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych, technologie wyrobów cukierniczych
Joanna Łotko- biologia, biologia rozszerzona
Elżbieta Łupińska - technologia gastronomiczna, pracownia planowania żywienia, planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej, pracownia sporządzania potraw i napojów
Danuta Michalczuk- język rosyjski, język niemiecki, wiedza o kulturze, informatyka
Anna Modzelewska- pracownia sporządzania potraw i napojów, Praktyka zawodowa w CKZ
Alicja Nelke- | URLOP | język angielski, język angielski rozszerzony, język angielski zawodowy w gastronomii, język angielski zawodowy w cukiernictwie
Krystyna Niemołocznow- technologia gastronomiczna, planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej, pracownia planowania żywienia, planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej, wyposażenie zakładów cukierniczych, podstawy gastronomii, pracownia obsługi kelnerskiej
Ewa Olendzka- podstawy przedsiębiorczości, działalność gospodarcza w gastronomii, pracownia usług gastronomicznych, działalność gospodarcza w cukiernictwie, usługi gastronomiczne
Elżbieta Olszewska- technologie produkcji cukierniczej, technologia gastronomiczna
Daniela Perkowska- język polski
Jan Perkowski- obowiązki psychologa, język polski
Urszula Pilcicka- język polski
Katarzyna Piontkowska- zajęcia praktyczne, pracownia technologii gastronomicznej
Krzysztof Piskorz- wychowanie fizyczne
Anna Pruszyńska-Walczuk- historia, wiedza o społeczeństwie, historia i społeczeństwo - p.uzupełniający
Irena Sakowicz- pracownia sporządzania potraw i napojów, zajęcia praktyczne, technologia gastronomiczna, pracownia technologii gastronomicznej, pracownia sporządzania potraw i napojów
Anna Samborska- pracownia technologii gastronomicznej, praktyka zawodowa w CKZ, praktyka z zajęć zawodowych praktycznych, pracownia usług gastronomicznych, pracownia sporządzania potraw i napojów
Anna Żmieńko- działania wynikające z zakresu pomocy psychologiczno-pedagogicznej, zajęcia praktyczne
Marek Żuk- pracownia planowania żywienia, pracownia usług gastronomicznych, planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej, podstawy gastronomii, obsługa kelnerska, podstawy gastronomii, technologia gastronomiczna, działania wynikające z zakresu pomocy psychologiczno-pedagogicznej