| Adam Kaczanowski | Język niemiecki, Język rosyjski |
| Agnieszka Rybak | Organizacja procesów technologicznych w przetwórstwie spożywczym, Podstawy gastronomii, Podstawy przemysłu spożywczego, Technologia gastronomiczna, Technologia żywienia, Technologie produkcji cukierniczej, Zasady żywienia człowieka |
| Agnieszka Szumińska | Matematyka |
| Agnieszka Świercz | Pracownia technologii gastronomicznej |
| Alicja Nelke | Język angielski, Język angielski w gastronomii, Język angielski zawodowy, Język angielski zawodowy w cukiernictwie |
| Andrzej Iwaniuk | Informatyka, Matematyka |
| Andrzej Nocny | Wychowanie fizyczne |
| Anna Antoniak | Bezpieczeństwo i higiena pracy, Bezpieczeństwo i higiena pracy w gastronomii, Bezpieczeństwo żywności, Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych, Wyposażenie zakładów cukierniczych, Wyposażenie zakładów gastronomicznych |
| Anna Modzelewska | Pracownia technologii gastronomicznej, Praktyka zawodowa w ckz |
| Anna Pruszyńska-Walczuk | Edukacja obywatelska, Historia, Wiedza o społeczeństwie |
| Anna Samborska | Pracownia technologii gastronomicznej, Pracownia usług gastronomicznych, Pracownia usług i obsługi konsumenta, Usługi gastronomiczne, Usługi gastronomiczne i cateringowe |
| Anna Żmieńko | Pracownia cukiernicza, Praktyka zawodowa w ckz |
| Arkadiusz Noskowicz | Informatyka |
| Barbara Hryniewicz | Język polski |
| Barbara Sawicka | Pracownia technologii gastronomicznej |
| Barbara Wysocka | Biznes i zarządzanie, Zarządzanie obiektami i usługami gastronomicznymi, Założenie i prowadzenie firmy |
| Daniela Perkowska | Język polski |
| Danuta Korolczuk | Bezpieczeństwo i higiena pracy w gastronomii, Nadzorowanie i kontrolowanie procesów produkcji wyrobów spożywczych, Pracownia cukiernicza, Technologie produkcji cukierniczej |
| Danuta Michalczuk | Informatyka, Język niemiecki, Język rosyjski |
| Edyta Turel | Biologia, Biologia rozszerzona |
| Elżbieta Borawska | Geografia, Geografia rozszerzona |
| Elżbieta Wasiluk | Język angielski, Język angielski w gastronomii, Język angielski zawodowy |
| Ewa Kwaśniewska | Pracownia technologii gastronomicznej, Technologie produkcji cukierniczej |
| Grażyna Anna Bekasińska | Język angielski, Język angielski w gastronomii, Język angielski zawodowy w cukiernictwie |
| Grażyna Zawadzka | Pracownia usług i obsługi konsumenta, Usługi gastronomiczne, Usługi gastronomiczne i cateringowe |
| Irena Charytoniuk | Chemia, Fizyka, Zajęcia z zakresu doradztwa zawodowego |
| Irena Sakowicz | Pracownia technologii gastronomicznej, Praktyka zawodowa w ckz |
| Izabela Tarasiuk | Matematyka |
| Izabela Toruńska | Język angielski, Język angielski w gastronomii, Język angielski zawodowy |
| Jan Perkowski | Urlop (2025/26) |
| Joanna Maleszewska | Dietetyka i promocja zdrowia, Planowanie żywienia człowieka i produkcji gastronomicznej, Podstawy gastronomii, Pracownia planowania żywienia i organizacji gastronomii, Technologia gastronomiczna, Zasady żywienia człowieka |
| Joanna Dudzińska | Pracownia cukiernicza, Praktyka zawodowa w ckz |
| Joanna Gudowska | Nadzorowanie i kontrolowanie procesów produkcji wyrobów spożywczych, Organizacja procesów technologicznych w przetwórstwie spożywczym, Planowanie żywienia człowieka i produkcji gastronomicznej, Podstawy przemysłu spożywczego, Pracownia planowania żywienia i organizacji gastronomii |
| Joanna Kurszel | Obowiązki bibliotekarza |
| Joanna Średzińska | Język angielski, Język angielski w gastronomii, Język angielski zawodowy, Język angielski zawodowy w cukiernictwie |
| Kamil Bienias | Fizyka |
| Katarzyna Gieńko | Pracownia cukiernicza |
| Katarzyna Chyża | Wychowanie fizyczne |
| Katarzyna Dec | Religia katolicka |
| Katarzyna Piontkowska | Pracownia cukiernicza, Praktyka zawodowa w ckz, Technologie produkcji cukierniczej |
| Krystyna Niemołocznow | Podstawy gastronomii, Technologia gastronomiczna, Wyposażenie zakładów cukierniczych, Wyposażenie zakładów gastronomicznych, Zasady żywienia człowieka |
| Krzysztof Piskorz | Wychowanie fizyczne |
| Maciej Kułak | Obowiązki bibliotekarza |
| Magdalena Gierasimczuk | Matematyka, Matematyka rozszerzona |
| Magdalena Znosko-Różyk | Biologia, Biologia rozszerzona |
| Marek Żuk | Obowiązki nauczyciela współorganizującego, Pracownia usług i obsługi konsumenta, Praktyka zawodowa w ckz, Technologia gastronomiczna, Usługi gastronomiczne i cateringowe, Zasady żywienia człowieka |
| Mariusz Olszański | Pracownia technologii gastronomicznej, Praktyka zawodowa w ckz |
| Marta Andruszkiewicz | Obowiązki pedagoga, Zajęcia z zakresu pomocy psychpologiczno-pedagogicznej |
| Marta Łątkowska | Analiza żywności, Planowanie żywienia człowieka i produkcji gastronomicznej, Podstawy gastronomii, Pracownia planowania żywienia i organizacji gastronomii, Technologia gastronomiczna, Zasady żywienia człowieka |
| Małgorzata Daniłowicz | Urlop (2025/26) |
| Małgorzata Kryszeń | Pracownia cukiernicza, Pracownia obsługi kelnerskiej, Pracownia usług i obsługi konsumenta, Praktyka zawodowa w ckz |
| Małgorzata Modzelewska | Podstawy gastronomii, Technologia gastronomiczna, Technologie produkcji cukierniczej, Zasady żywienia człowieka |
| Milena Adasiewicz | Podstawy gastronomii, Technologia gastronomiczna, Technologia żywienia, Technologie produkcji cukierniczej, Zasady żywienia człowieka |
| Monika Chocha-Zalewska | Obowiązki psychologa, Zajęcia z zakresu pomocy psychpologiczno-pedagogicznej |
| Monika Krzyżaniak | Język angielski, Język angielski w gastronomii, Język angielski zawodowy, Język angielski zawodowy w cukiernictwie |
| Monika Nizik | Historia i teraźniejszość, Język niemiecki, Język rosyjski |
| Olena Gushlievska | Obowiązki psychologa, Zajęcia z zakresu pomocy psychpologiczno-pedagogicznej |
| Patryk Chowaniak | Pracownia technologii gastronomicznej, Praktyka zawodowa w ckz |
| Paula Karolina Trzasko | Pracownia cukiernicza, Technologie produkcji cukierniczej, Trendy w cukiernictwie |
| Paweł Karetko | Obsługa kelnerska, Podstawy miksologii, Pracownia obsługi kelnerskiej, Pracownia technologii gastronomicznej, Pracownia usług i obsługi konsumenta, Praktyka zawodowa w ckz, Techniki baristyczne |
| Przemysław Kruszewski | Obsługa kelnerska, Podstawy miksologii, Pracownia obsługi kelnerskiej, Pracownia usług i obsługi konsumenta, Praktyka zawodowa w ckz |
| Radosław Jasiński | Język polski |
| Radosław Majewski | Dietetyka i promocja zdrowia, Higiena i mikrobiologia żywności, Planowanie żywienia człowieka i produkcji gastronomicznej, Pracownia planowania żywienia i organizacji gastronomii, Zasady żywienia człowieka |
| Sebastian Wojsław | Pracownia technologii gastronomicznej, Praktyka zawodowa w ckz |
| Sylwester Właszczuk | Wychowanie fizyczne |
| Sylwia Szymczyk | Obowiązki pedagoga specjalnego, Zajęcia z zakresu pomocy psychpologiczno-pedagogicznej |
| Urszula Giedrojć | Język polski |
| Vikentsi Shpakouski | Język angielski, Język angielski w gastronomii, Język angielski zawodowy w cukiernictwie |
| Vita Wirymieja Kociubajło | Religia prawosławna |
| Weronika Siwińska | Pracownia cukiernicza |
| Wiesław Zujko | Wychowanie fizyczne |
| Wioletta Leżanka | Pracownia cukiernicza, Technologia żywienia, Technologie produkcji cukierniczej |
| Wojciech Brański | Edukacja dla bezpieczeństwa, Edukacja obywatelska, Historia, Historia i teraźniejszość, Wiedza o społeczeństwie |
| Zofia Niewińska | Pracownia cukiernicza, Technologie produkcji cukierniczej, Trendy w cukiernictwie, Zajęcia z zakresu doradztwa zawodowego |