- Szczegóły
- Odsłony: 865
Eliminacje szkolne odbędą się 19.10.2022 o godzinie 16.00 w salach 117 i 114.
W roku szkolnym 2022/23 tematyka wiodąca to „Ryby i owoce morza – przetwórstwo i zastosowanie w żywieniu”.
W olimpiadzie mogą brać udział uczniowie technikum, branżowej szkoły I i II stopnia.
Od bieżącego roku szkolnego przy Zespole Szkół Gastronomicznych w Białymstoku został powołany Komitet Okręgowy Olimpiady Wiedzy o Żywieniu tak więc eliminacje okręgowe odbędą się również w naszej szkole.
Etap okręgowy 02 grudnia 2022 r.
Etap centralny 22-24 marca 2023 r.
Finaliści i laureaci Olimpiady zwolnieni są z części pisemnej egzaminu zawodowego
(kucharz, technik usług kelnerskich, technik żywienia i usług gastronomicznych).
Szczegółowe informacje dostępne są na stronie Olimpiady www.owoz.pl oraz u nauczycieli przedmiotów zawodowych.
- Szczegóły
- Odsłony: 706
W roku szkolnym 2022/23 tematyka wiodąca to „Ryby i owoce morza – przetwórstwo i zastosowanie w żywieniu”. Szczegółowe informacje dostępne są na stronie Olimpiady www.owoz.pl oraz u nauczycieli przedmiotów zawodowych.
- Szczegóły
- Odsłony: 898
Serdecznie zapraszamy do wzięcia udziału w naszym konkursie bibliotecznym. Prosimy o odgadnięcie o czym jest poniższy wiersz autorstwa Julii Bajeny ( III ZBP):
Słyszę śmiechy radosne,
Widzę dzieci klaszczące,
Patrzę z góry na słoneczny dzień,
- Szczegóły
- Odsłony: 1161
Szanowni Państwo,
z przyjemnością zapraszamy do udziału w konkursie na hasło programu Fundusze Europejskie dla Podlaskiego na lata 2021-2027, organizowanego przez Województwo Podlaskie.