Kilka słów o naszym absolwencie:
Zdobywał doświadczenie w kraju i za granicą, również w restauracjach z Gwiazdka Michelin np. „Atelier Amaro”, również we Francji i na wyspie Jersey. Aktualnie prowadzi projekt cukierniczy „Culinary world” oraz food truck „Porks ‘N Roses”



Podczas spotkania Krzysztof dzielił się swoimi doświadczeniami z pracy w kuchni oraz drogą, którą pokonał, aby osiągnąć sukces jako kucharz. Jego historia była inspirująca dla wszystkich obecnych, pokazując, że marzenia można zrealizować poprzez ciężką pracę i nieustanne dążenie do doskonałości.

Krzysztof przeprowadził warsztaty kulinarne dla naszych uczniów i przygotowali wspólnie:
a)    Cured Lax- łosoś wędzony
b)    Sałatka Skagen z domowym majonezem podawana na grzance
c)    Sos Sandefjord
d)    Zapiekankę ziemniaczaną ze śmietaną i czosnkiem

Dziękujemy Krzysztofowi Czarnieckiemu za niezapomniane doświadczenie kulinarne oraz przedstawienie kuchni skandynawskiej.