- Szczegóły
- Odsłony: 874
W związku z realizacją Projektu „Gastrotechnicy” o numerze FEPD.08.01-IZ.00-0010/24 realizowany w ramach Priorytetu VIII Fundusze na rzecz edukacji i włączenia społecznego, Działanie 8.1 Rozwój edukacji i kształcenia Programu Fundusze Europejskie dla Podlaskiego na lata 2021-2027 Europejski Fundusz Społeczny PLUS.
- Szczegóły
- Odsłony: 221
Projekt „Gastrotechnicy” o numerze FEPD.08.01-IZ.00-0010/24 realizowany w ramach Priorytetu VIII Fundusze na rzecz edukacji i włączenia społecznego, Działanie 8.1 Rozwój edukacji i kształcenia Programu Fundusze Europejskie dla Podlaskiego na lata 2021-2027 Europejski Fundusz Społeczny PLUS.
- Szczegóły
- Odsłony: 155
W dniu 7 marca 2025 r. Zespół ds. Promocji Szkoły uczestniczył w Festiwalu Szkół Zawodowych. Nasi wychowankowie dzielnie reklamowali ZSG przy udekorowanym stoisku i chętnie dzielili się informacjami z uczniami szkół podstawowych (a było ich sporo).
- Szczegóły
- Odsłony: 103
3 marca 2025 roku w progi Zespołu Szkół Gastronomicznych zawitali przedstawiciele Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej w osobach st.chor.szt.SG Rafała Kazberuka oraz chor.SG Wojciecha Majchrzaka.
Celem spotkania, w którym udział wzięli uczniowie klas: V TEP, V TFP, V THP oraz III ZBP było przedstawienie zasad rekrutacji oraz warunków służby w Podlaskim Oddziale Straży Granicznej.
Najważniejsze z przedstawionych informacji znajdują się w zaprezentowanym niżej folderze. Można też odwiedzić stronę internetową Podlaskiego Oddziału SG: www.podlaski.strazgraniczna.pl
Wojciech Brański