- Szczegóły
- Odsłony: 1749
W konkursie na wiersz o jesieni wzięło udział 10 uczniów i uczennic Technikum Gastronomicznego. Utwory oceniali nauczyciele języka polskiego. Wybór był trudny, ponieważ szkolni poeci zadbali nie tylko o treść i formę poetycką, ale również o stronę graficzną. Nagrodzeni uczniowie otrzymali Dyplomy i nagrody – vouchery do kina. Pomysł i opracowanie regulaminu – Pani Małgorzata Augustyniak.
- Szczegóły
- Odsłony: 1685
24 listopada 2023 w Dniu Buraka 8 uczennic Technikum i Branżowej Szkoły I-go Stopnia wzięło udział w szkolnym konkursie cukierniczym na deser z wykorzystaniem buraka ćwikłowego i czekolady. Miejsca na podium zdobyły Ola Majewska (klasa 3THP), Olga Tyniewicka (klasa 2TIP) i Daminika Sidliarevich (klasa 3THP), a wyróżnienie otrzymała Eryka Bilida z klasy 2ZDP. Gratulujemy wszystkim uczestniczkom odwagi, pomysłowości i determinacji w realizacji zadania konkursowego. Zapraszamy do obejrzenia galerii zdjęć.
Organizatorki Konkursu
- Szczegóły
- Odsłony: 1792
Zapraszamy wszystkich chętnych uczniów i słuchaczy do indywidualnego udziału w szkolnym konkursie na sporządzanie oryginalnego deseru z wykorzystaniem buraka ćwikłowego oraz czekolady, który odbędzie się 24.11.2023 (wg kalendarza świąt nietypowych - Dzień Buraka). Szczegółowe informacje znajdują się w regulaminie konkursu.
Załączniki:
Regulamin konkursu cukierniczego burak w czekoladzie | PDF
- Szczegóły
- Odsłony: 1701
W dniu 1 grudnia 2023r. w ZSG odbędzie Etap Okręgowy
Tematyka wiodąca: Mięso i przetwory mięsne - technologia i zastosowanie w żywieniu.
Szczegóły : www.owoz.pl