przydział sal na spotkania z wychowawcami
godz. 9.00
Klasy I – sala gimnastyczna,
następnie spotkania z wychowawcami :
| 
 l.p.  | 
 klasa  | 
 sala  | 
| 
 1.  | 
 I TE technik żywienia i usług gastronomicznych  | 
 3  | 
| 
 2.  | 
 I TW technik technologii żywności/ technik usług kelnerskich  | 
 11  | 
| 
 3.  | 
 I Z A Kucharz  | 
 14  | 
| 
 4.  | 
 I Z D cukiernik  | 
 13  | 
| 
 5.  | 
 I sem. PTU technik żywienia i usług gastronomicznych  | 
 1  | 
| 
 6.  | 
 I sem. PTT technik technologii żywności  | 
 12  | 
godz. 9.30
Klasy II i III
Branżowej Szkoły I Stopnia Nr 4 oraz semestry III Branżowej Szkoły II Stopnia Nr 4
| 
 l.p.  | 
 klasa  | 
 sala  | 
| 
 1.  | 
 II ZA  | 
 104  | 
| 
 2.  | 
 II ZB  | 
 105  | 
| 
 3.  | 
 II ZD  | 
 208  | 
| 
 4.  | 
 II ZE  | 
 201  | 
| 
 5.  | 
 III ZAP  | 
 204  | 
| 
 6.  | 
 III ZBP  | 
 106  | 
| 
 7.  | 
 III ZDP  | 
 107  | 
| 
 8.  | 
 III ZEP  | 
 207  | 
| 
 9.  | 
 III sem. PTT  | 
 117  | 
| 
 10.  | 
 III sem. PTU  | 
 101  | 
  
godz. 10.30
Technikum Gastronomiczne
| 
 l.p.  | 
 klasa  | 
 sala  | 
| 
 1.  | 
 II TB  | 
 114  | 
| 
 2.  | 
 II TC  | 
 105  | 
| 
 3.  | 
 II TD  | 
 107  | 
| 
 4.  | 
 II TE  | 
 117  | 
| 
 5.  | 
 II TF  | 
 106  | 
| 
 6.  | 
 II TG  | 
 11  | 
| 
 7.  | 
 III TEP  | 
 106  | 
| 
 8.  | 
 III TFP  | 
 13  | 
| 
 9.  | 
 III TGP  | 
 14  | 
| 
 10.  | 
 III THP  | 
 207  | 
| 
 11.  | 
 III TIP  | 
 201  | 
| 
 12.  | 
 IV TWP  | 
 203  | 
| 
 13.  | 
 IV TFP  | 
 101  | 
| 
 14.  | 
 IV THP  | 
 104  | 
| 
 15.  | 
 V TEP  | 
 1  | 
| 
 16.  | 
 V TFP  | 
 3  | 
| 
 17.  | 
 V THP  | 
 208  | 
						