przydział sal na spotkania z wychowawcami
godz. 9.00
Klasy I – sala gimnastyczna,
następnie spotkania z wychowawcami :
|
l.p. |
klasa |
sala |
|
1. |
I TE technik żywienia i usług gastronomicznych |
3 |
|
2. |
I TW technik technologii żywności/ technik usług kelnerskich |
11 |
|
3. |
I Z A Kucharz |
14 |
|
4. |
I Z D cukiernik |
13 |
|
5. |
I sem. PTU technik żywienia i usług gastronomicznych |
1 |
|
6. |
I sem. PTT technik technologii żywności |
12 |
godz. 9.30
Klasy II i III
Branżowej Szkoły I Stopnia Nr 4 oraz semestry III Branżowej Szkoły II Stopnia Nr 4
|
l.p. |
klasa |
sala |
|
1. |
II ZA |
104 |
|
2. |
II ZB |
105 |
|
3. |
II ZD |
208 |
|
4. |
II ZE |
201 |
|
5. |
III ZAP |
204 |
|
6. |
III ZBP |
106 |
|
7. |
III ZDP |
107 |
|
8. |
III ZEP |
207 |
|
9. |
III sem. PTT |
117 |
|
10. |
III sem. PTU |
101 |
godz. 10.30
Technikum Gastronomiczne
|
l.p. |
klasa |
sala |
|
1. |
II TB |
114 |
|
2. |
II TC |
105 |
|
3. |
II TD |
107 |
|
4. |
II TE |
117 |
|
5. |
II TF |
106 |
|
6. |
II TG |
11 |
|
7. |
III TEP |
106 |
|
8. |
III TFP |
13 |
|
9. |
III TGP |
14 |
|
10. |
III THP |
207 |
|
11. |
III TIP |
201 |
|
12. |
IV TWP |
203 |
|
13. |
IV TFP |
101 |
|
14. |
IV THP |
104 |
|
15. |
V TEP |
1 |
|
16. |
V TFP |
3 |
|
17. |
V THP |
208 |
