Terminarz egzaminów zawodowych dla uczniów klas III Technikum Gastronomicznego i Branżowej Szkoły I Stopnia Nr 4  Zespołu Szkół Gastronomicznych w Białymstoku w sesji letniej 2022

Technikum Gastronomiczne

 

Branżowa Szkoła I Stopnia Nr 4

 

CZĘŚĆ PISEMNA

 

 

 

Zawód

Kwalifikacja

Technik usług kelnerskich

HGT.01 Wykonywanie usług kelnerskich

Cukiernik

SPC.01 Produkcja wyrobów cukierniczych

Technik żywienia i  usług gastronomicznych

 HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań

Kucharz

HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań

 

 

Data

2.06.2022 /czwartek/

3.06.2022 /piątek/

7.06.2022 /wtorek/

Zgodnie z harmonogramem wewnętrznym opracowanym przez wicedyrektor Jolantę Żurawską

 

2.06.2022 /czwartek/

3.06.2022 /piątek/

7.06.2022 /wtorek/

Zgodnie z harmonogramem wewnętrznym opracowanym przez wicedyrektor Jolantę Żurawską

 

 

CZĘŚĆ PRAKTYCZNA

 

Zawód

Kwalifikacja

Technik usług kelnerskich

HGT.01 Wykonywanie usług kelnerskich

Cukiernik

SPC.01 Produkcja wyrobów cukierniczych

Technik żywienia i  usług gastronomicznych

 HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań

Kucharz

HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań

 

 

Data

9.06.2022 /czwartek/

10.06.2022 /piątek/

13.06.2022 /poniedziałek/

Zgodnie z harmonogramem wewnętrznym opracowanym przez wicedyrektor Jolantę Żurawską

 

9.06.2022 /czwartek/

10.06.2022 /piątek/

13.06.2022 /poniedziałek/

Zgodnie z harmonogramem wewnętrznym opracowanym przez wicedyrektor Jolantę Żurawską