Terminarz egzaminów zawodowych dla uczniów klas III Technikum Gastronomicznego i Branżowej Szkoły I Stopnia Nr 4 Zespołu Szkół Gastronomicznych w Białymstoku w sesji letniej 2022
Technikum Gastronomiczne
|
Branżowa Szkoła I Stopnia Nr 4 | |
CZĘŚĆ PISEMNA
| ||
Zawód Kwalifikacja |
Technik usług kelnerskich HGT.01 Wykonywanie usług kelnerskich |
Cukiernik SPC.01 Produkcja wyrobów cukierniczych |
Technik żywienia i usług gastronomicznych HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań |
Kucharz HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań | |
Data |
2.06.2022 /czwartek/ 3.06.2022 /piątek/ 7.06.2022 /wtorek/ Zgodnie z harmonogramem wewnętrznym opracowanym przez wicedyrektor Jolantę Żurawską
|
2.06.2022 /czwartek/ 3.06.2022 /piątek/ 7.06.2022 /wtorek/ Zgodnie z harmonogramem wewnętrznym opracowanym przez wicedyrektor Jolantę Żurawską
|
CZĘŚĆ PRAKTYCZNA | ||
Zawód Kwalifikacja |
Technik usług kelnerskich HGT.01 Wykonywanie usług kelnerskich |
Cukiernik SPC.01 Produkcja wyrobów cukierniczych |
Technik żywienia i usług gastronomicznych HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań |
Kucharz HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań | |
Data |
9.06.2022 /czwartek/ 10.06.2022 /piątek/ 13.06.2022 /poniedziałek/ Zgodnie z harmonogramem wewnętrznym opracowanym przez wicedyrektor Jolantę Żurawską
|
9.06.2022 /czwartek/ 10.06.2022 /piątek/ 13.06.2022 /poniedziałek/ Zgodnie z harmonogramem wewnętrznym opracowanym przez wicedyrektor Jolantę Żurawską
|