Terminarz egzaminów zawodowych dla uczniów/absolwentów Technikum Gastronomicznego oraz Branżowej Szkoły I i II Stopnia Zespołu Szkół Gastronomicznych w Białymstoku w sesji styczeń - luty 2022
EGZAMIN Data/godzina |
Technikum Gastronomiczne/ Branżowa Szkoła I i II Stopnia Zawód/kwalifikacja |
CZĘŚĆ PRAKTYCZNA 10.01.2022r. /poniedziałek/ godz. 9 : 00 |
Technik technologii żywności
SPC.07 Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych Technik żywienia i usług gastronomicznych HGT.12 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych |
CZĘŚĆ PRAKTYCZNA 10.01.2022r. /poniedziałek/ godz. 13 : 00
|
Kelner
TG.11 Organizacja usług gastronomicznych Technik żywienia i usług gastronomicznych TG.16 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych T.15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
|
CZĘŚĆ PRAKTYCZNA POPRAWKOWY 24.01.2022r. /poniedziałek/ godz. 16 : 00
|
Technik żywienia i usług gastronomicznych TG.07 Sporządzanie potraw i napojów
|
CZĘŚĆ PISEMNA 11.01.2022r. /wtorek/ godz. 8 : 00
|
Technik żywienia i usług gastronomicznych HGT.12 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
|
CZĘŚĆ PISEMNA 11.01.2022r. /wtorek/ godz. 10 : 00
|
Technik technologii żywności
SPC.07 Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
|
CZĘŚĆ PISEMNA POPRAWKOWY 11.01.2022r. /wtorek/ godz. 10 : 00
|
Technik żywienia i usług gastronomicznych /Kucharz TG.07 Sporządzanie potraw i napojów Cukiernik TG.04 Produkcja wyrobów cukierniczych |
CZĘŚĆ PISEMNA
11.01.2022r. /wtorek/ godz. 12 : 00
|
Kelner
TG.11 Organizacja usług gastronomicznych
Technik żywienia i usług gastronomicznych TG.16 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych |