Terminarz egzaminów zawodowych dla uczniów/absolwentów Technikum Gastronomicznego oraz Branżowej Szkoły I i II Stopnia Zespołu Szkół Gastronomicznych w Białymstoku w sesji styczeń - luty 2022

 

EGZAMIN

Data/godzina

Technikum Gastronomiczne/ Branżowa Szkoła I i II Stopnia

Zawód/kwalifikacja

CZĘŚĆ

PRAKTYCZNA

10.01.2022r.  /poniedziałek/

godz. 9 : 00

Technik technologii żywności

 

SPC.07 Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych

Technik żywienia i  usług gastronomicznych

HGT.12 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

CZĘŚĆ

PRAKTYCZNA

10.01.2022r.  /poniedziałek/

godz. 13 : 00

 

Kelner

 

TG.11 Organizacja usług gastronomicznych

Technik żywienia i  usług gastronomicznych

TG.16 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

T.15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

 

CZĘŚĆ

PRAKTYCZNA

POPRAWKOWY

24.01.2022r.  /poniedziałek/

godz. 16 : 00

 

 

Technik żywienia i  usług gastronomicznych

TG.07 Sporządzanie potraw i napojów

 

 

CZĘŚĆ PISEMNA

11.01.2022r. /wtorek/

 godz. 8 : 00

 

Technik żywienia i  usług gastronomicznych

HGT.12 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

 

CZĘŚĆ PISEMNA

11.01.2022r. /wtorek/

 godz. 10 : 00

 

Technik technologii żywności

 

SPC.07 Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych

 

CZĘŚĆ PISEMNA

POPRAWKOWY

11.01.2022r. /wtorek/

 godz. 10 : 00

 

Technik żywienia i  usług gastronomicznych /Kucharz

TG.07 Sporządzanie potraw i napojów

Cukiernik

TG.04 Produkcja wyrobów cukierniczych

 

CZĘŚĆ PISEMNA

 

11.01.2022r. /wtorek/

 godz. 12 : 00

 

Kelner

 

TG.11 Organizacja usług gastronomicznych

 

Technik żywienia i  usług gastronomicznych

TG.16 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych