- Szczegóły
- Odsłony: 2268
- Szczegóły
- Odsłony: 999
Wytyczne dotyczące organizowania i przeprowadzenia egzaminu maturalnego w roku 2020
- Szczegóły
- Odsłony: 1870
Terminarz egzaminów potwierdzających kwalifikacje w zawodzie dla uczniów klas III Technikum Gastronomicznego i Branżowej Szkoły I Stopnia Nr 4 Zespołu Szkół Gastronomicznych w Białymstoku w sesji letniej 2020. PP 2017.
- Szczegóły
- Odsłony: 1146
Terminarz egzaminów poprawkowych potwierdzających kwalifikacje w zawodzie dla absolwentów Technikum Gastronomicznego i Branżowej Szkoły I Stopnia Nr 4 Zespołu Szkół Gastronomicznych w Białymstoku w sesji letniej 2020. PP 2012.
- Szczegóły
- Odsłony: 1807
INFORMACJA DLA ZDAJĄCEGO EGZAMIN POTWIERDZAJĄCY KWALIFIKACJE W ZAWODZIE W ROKU SZKOLNYM 2019/2020
Akty prawne regulujące prawa i obowiązki zdającego
1. Prawa i obowiązki zdającego przystępującego do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie określają akty prawne:
a. ustawa z dnia 7 września 1991 r. o systemie oświaty w brzmieniu obowiązującym przed 1 września 2019 r.
b. rozporządzenie Ministra Edukacji Narodowej z dnia 28 sierpnia 2019 roku w sprawie szczegółowych warunków i sposobu przeprowadzania egzaminu zawodowego i egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie (Dz.U. z 2019 r. poz. 1707)
Strona 4 z 4
- start
- Poprzedni artykuł
- 1
- 2
- 3
- 4
- Następny artykuł
- koniec